ΠΑΟΚ

Βανχάζεμπρουκ: "Δυνατός αντίπαλος ο ΠΑΟΚ"

Ο προπονητής της Γάνδης, Χέιν Βανχάζεμπρουκ
Ο προπονητής της Γάνδης, Χέιν Βανχάζεμπρουκ @ 2017 OLIVIER MATHYS / AP IMAGES

Ο προπονητής της Γάνδης, Χέιν Βανχάζεμπρουκ σε δηλώσεις του στέκεται στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ απέκλεισε τη Μίντιλαντ αλλά και στην ανταγωνιστικότητα του στη Super League Interwetten.

Είναι σίγουρο ότι στη Γάνδη δεν χάρηκαν και ιδιαίτερα από την κλήρωση της φάσης των 16 του Conference League που τους έφερε αντιμέτωπους με τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις που έκανε ο προπονητής των "Βουβαλιών" Χέιν Βανχάζεμπρουκ σε ΜΜΕ του Βελγίου οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες.

"Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια ανταγωνίζεται για την κορυφή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για να καταφέρεις να αποκλείσεις την Μίντιλαντ πρέπει να είσαι πολύ δυνατή ομάδα" είπε ο 53χρονος προπονητής της Γάνδης που αντιμετωπίζει με σεβασμό την διοργάνωση.

"Το γεγονός ότι στα οκτώ ζευγάρια της ενδιάμεσης φάσης οι τέσσερις ομάδες που τερμάτισαν δεύτερες στους ομίλους του Conference League απέκλεισαν τις τρίτες από τους ομίλους του Europa δείχνει και τη δυναμική της. Θα πρέπει όλοι να σταματήσουν να βλέπουν το Conference League ως υποδεέστερη διοργάνωση.

Υπάρχουν ομάδες που θεωρούν φαβορί για να προχωρήσουν μέχρι τα ημιτελικά και τελικό, αλλά και οι υπόλοιπες έχουν τις πιθανότητες τους. Πιστεύω ότι θα υπάρχει τουλάχιστον μια έκπληξη στα ημιτελικά ή ακόμη και στον τελικό" συμπλήρωσε ο Βανχάζεμπρουκ.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ