CONFERENCE LEAGUE

Βανχάζεμπρουκ: "Δεν έπρεπε να χάσουμε το πρώτο ματς, το 0-0 ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα"

Ο Χάιν Βανχάζεμπρουκ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη στην Τούμπα
Ο Χάιν Βανχάζεμπρουκ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη στην Τούμπα INTIME

Ο προπονητής της Γάνδης, Χάιν Βανχάζεμπρουκ, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι το 0-0 ήταν πιο δίκαιο στην αναμέτρηση της Τούμπας, ενώ περιμένει από τους παίκτες του να παρουσιαστούν καλύτεροι στο επιθετικό κομμάτι, σε σχέση με τον πρώτο αγώνα.

Ο προπονητής της Γάνδης, Χάιν Βανχάζεμπρουκ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς των "16" του Conference League (17/03, 22.00, COSMOTE Sport 2 και LIVE από το SPORT24), ανέφερε ότι έχει πίστη στους παίκτες του και ότι σκέφτονται μόνο την πρόκριση στα προημιτελικά.

Παράλληλα για τον πρώτο αγώνα τόνισε ότι πιο δίκαιο θα ήταν το 0-0 και ότι θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει το πρώτο γκολ, ενώ δήλωσε ότι δίνουν βάση σε όλες τις διοργανώσεις που συνεχίζουν, βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Όσα δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βανχάζεμπρουκ: "Εδώ και έξι εβδομάδες ζούμε με αυτό το "do or die" και κάθε ματς έχει αυτόν τον χαρακτήρα σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχουμε. Είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει. Χάσαμε στο Κύπελλο εντός από τη Μπριζ με 1-0 αλλά πήγαμε και την κερδίσαμε 3-0 και προκριθήκαμε στον τελικό.

Ενάντια στον ΠΑΟΚ είμαστε σε τέτοια κατάσταση ξανά. Έχω πίστη στους παίκτες μου, είναι συνηθισμένοι να παίζουν για όλα ή τίποτα. Έχουμε ήδη αποδείξει ότι είμαστε καλοί σε όλα τη χρονιά."

Για το πρώτο παιχνίδι: "Δεν έπρεπε να χάσουμε το πρώτο ματς. Το γκολ που δεχθήκαμε θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει. Το 0-0 ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Να προσθέσω ότι δεν παίξαμε καλά στο επιθετικό κομμάτι, αλλά δεν ήταν μόνο οι επιθετικοί παίκτες. Είναι ευθύνη όλης της ομάδας. Περιμένω ότι αύριο θα πάμε καλύτερα και ότι θα δημιουργήσουμε περισσότερο από ό,τι στην Ελλάδα".

Για το αν θα δώσει βάση στην Ευρώπη ή στις εγχώριες διοργανώσεις: "Το βλέπουμε ματς με αγώνα. Θα δούμε πώς θα πάει ο καθένας στο ματς με τον ΠΑΟΚ, μόνο μετά θα αποφασίσουμε με ποια ομάδα θα παίξουμε με την Άντερλεχτ. Στο παρελθόν παίξαμε δύο φορές με την ίδια ομάδα σε παρόμοιες συνθήκες, αλλά μερικές φορές αλλάζαμε και εμείς. Πρέπει επίσης να περιμένουμε να δούμε αν θα βγούμε χωρίς τραυματισμούς από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Θέτουμε νέους στόχους στην Ευρώπη όλη τη σεζόν. Στόχος μας τώρα είναι η πρόκριση στα προημιτελικά, αλλά έχουμε τους στόχους μας και στο κύπελλο και τη διοργάνωση. Παίζουμε ακόμα σε τρία μέτωπα και θέλουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Μπορεί να πέσετε νοκ-άουτ αύριο το βράδυ, αλλά δεν το σκεφτόμαστε αυτό. Σκεφτόμαστε μόνο να συνεχίσουμε".

Για την ατμόσφαιρα του κόσμου στο γήπεδο: "Πηγαίνουν καλύτερα. Αλλά δεν είμαστε ακόμα στο ίδιο επίπεδο με τα χρόνια της δόξας μας, όταν είχαμε την καλύτερη ατμόσφαιρα εδώ από όλους τους βελγικούς συλλόγους. Θυμάμαι πόσο συγκινήθηκαν όλοι από τον τρόπο που οι οπαδοί ήταν πίσω από την ομάδα. Ελπίζω να ξαναζήσουμε αυτή την ατμόσφαιρα, αύριο με τον ΠΑΟΚ και την Κυριακή με την Άντερλεχτ".

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΒΕΛΓΙΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ