ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

Βαλβέρδε: "Θα μας βοηθήσει ο Γέστε"

Βαλβέρδε: "Θα μας βοηθήσει ο Γέστε"

Ικανοποιημένος με την απόκτηση του Φραν Γέστε δηλώνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, χαρακτηρίζοντας τον Ισπανό άσο ως πολυθεσίτη στον χώρο του κέντρου και της επίθεσης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, μίλησε στους απεσταλμένους τον ελληνικών Μέσων στο Ζέεφελντ για τον νέο απόκτημα του Θρύλου, Φρανθίσκο Γέστε.

Επίσης, αναφέρθηκε μέχρι σήμερα στην προετοιμασία, το πολυάριθμο ρόστερ αλλά και την ενίσχυση στο χώρο του κέντρου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την μεταγραφή του Γέστε: " Είναι ένας παίκτης που γνωρίζω καλά από την συνύπαρξή μας στο Μπιλμπάο. Έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και θα μας βοηθήσει πολύ. Μπορεί να παίξει αριστερά, μπορεί να αγωνιστεί ως αντι- Ιμπαγάσα και γενικότερα σε αρκετές θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής".

Για το πολυάριθμο ρόστερ: " Θα φύγουν κάποιοι παίκτες γιατί έχω συνηθίσει να δουλέυω με 22-23 παίκτες, ενώ μαζί με τον Γλεστε, φτάνουμε τους τριάντα. Δεν ξέρω ποιοι θα είναι. Ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της προετοιμασίας. Είναι μόλις 15 Ιουλίου".

Για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή: " Έχουμε παίκτες. Έχουμε τον Μοδέστο, τον Σουμπίνιο και άλλους. Θα δούμε".

Τέλος, για την προετοιμασία ως τώρα: " Γίνεται πολύ καλή δουλεία από τους παίκτες. Θέλω να δω στα παιχνίδια αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις. Όχι τόσο στο πρώτο φιλικό με την Πολόνια, όσο στα μετέπειτα ματς στην Ολλανδία. Εκεί θέλω να δω να βγαίνουν αυτά που κάνουμε στην προπόνηση".

TAGS ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ