ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά: "Στόχος η νίκη, ιδιαίτερη ομάδα η Φενέρμπαχτσε"

Ο Ματιέ Βαλμπουενά του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε για τη φάση των ομίλων του Europa League 2021-2022, Κωνσταντινούπολη | Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Ματιέ Βαλμπουενά του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε για τη φάση των ομίλων του Europa League 2021-2022, Κωνσταντινούπολη | Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματιέ Βαλμπουενά εξήγησε ότι ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Πόλη για να πάρει τη νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, την οποία χαρακτήρισε "ιδιαίτερη ομάδα".

Ο Ματιέ Βαλμπουενά χαρακτήρισε "ιδιαίτερη ομάδα" τη Φενέρμπαχτσε, ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League (Πέμπτη 30/9, 19.45, COSMOTE SPORT 3HD, LIVE στο SPORT24).

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μίλησε με τα καλύτερα λόγα για την πρώην ομάδα του, όμως εξήγησε ότι στόχος των Πειραιωτών είναι μόνο η νίκη από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Όσα είπε ο Βαλμπουενά στη συνέντευξη Τύπου

Για την επιστροφή του: "Πραγματικά νιώθω υπέροχα, είμαι ευχαριστημένος που επιστρέφω. Έχω δυνατή σχέση αγάπης με τους φιλάθλους της Φενέρμπαχτσε. Έχω περάσει όμορφα. Όλα αυτά έχουν περάσει, είμαι εδώ ως παίκτης του Ολυμπιακού. Θέλω τη νίκη γιατί είναι σημαντική η συνέχεια και η πρόκριση. Είμαι συγκινημένος και χαρούμενος, έχω όμορφες αναμνήσεις".

Για το ματς: "Η αλήθεια είναι ότι έχουμε προετοιμαστεί και έχουμε έρθει με φιλοδοξίες. Θέλουμε να κερδίσουμε. Έχουμε ξεκινήσει καλά, θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες, ώστε να προκριθούμε, αυτός είναι ο στόχος μας. Δύσκολο το αυριανό παιχνίδι, είναι μία ομάδα ιδιαίτερη, με Πορτογάλο προπονητή. Η Φενέρμπαχτσε παίζει καλή άμυνα και έχει ταλαντούχους παίκτες στην επίθεση. Έχουμε έρθει καλά προετοιμασμένοι, για να κάνουμε καλό παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, παρά τον κόσμο στις κερκίδες. Στόχος μας είναι η νίκη".

Για το αν είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός και πνευματικά: "Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο γήπεδο, θα δημιουργηθεί ζεστή ατμόσφαιρα. Πρέπει να είμαστε δυνατοί πνευματικά. Η Φενέρμπαχτσε πιέζει απ' την πρώτη στιγμή. Έχουμε έρθει προετοιμασμένοι και πρέπει να δώσουμε το 'παρών'. Το Europa League έχει απατιτητικά παιχνίδια, πρέπει να δείξουμε τον καλό εαυτό μας και απλά να κερδίσουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ