ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά: "Πίστευα πώς θα τα καταφέρω, δεν σκέφτηκα το χαμένο πέναλτι με τη Λουντογκόρετς"

Βαλμπουενά: "Πίστευα πώς θα τα καταφέρω, δεν σκέφτηκα το χαμένο πέναλτι με τη Λουντογκόρετς"
INTIME SPORTS

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δήλωσε στην COSMOTE TV αμέσως μετά το ματς ότι δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή τη χαμένη εκτέλεση πέναλτι με τη Λουντογκόρετς, καθώς πίστευε ότι θα τα καταφέρει να ευστοχήσει αυτή τη φορά.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ανέφερε μετά τη λήξη του αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας ότι ήταν μια υπέροχη αίσθηση να ξέρει ότι έχει την ευκαιρία στα χέρια του για την πρόκριση του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε ότι δεν του πέρασε από το μυαλό το χαμένο πέναλτι με τη Λουντογκόρετς, καθώς πίστευε ότι μπορούσε να τα καταφέρει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματιέ Βαλμπουενά στην COSMOTE TV: "Πραγματικά ήταν υπέροχη αίσθηση να ξέρω ότι έχω την ευκαιρία στα χέρια μου. Ήταν ωραίο συναίσθημα να ξέρω ότι θα τα καταφέρω. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα που προκριθήκαμε στην επόμενη φάση".

Για το αν φοβήθηκε για την εμπειρία με τη Λουντογκόρετς με το χαμένο πέναλτι: "Στο ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις θάρρος και να προχωράς μπροστά. Όχι δεν το σκέφτηκα και πίστεψα ότι μπορώ να τα καταφέρω. Ήταν ένα δύσκολο ματς, πλέον πρέπει να προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα".

Για το ότι ο Ολυμπιακός συμμετέχει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης για μια ακόμα φορά: "Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος με ιστορία και με παρελθόν. Είναι πολύ καλό για την Ελλάδα και τον σύλλογο. Πρέπει να βελτιωθούμε να δουλέψουμε και να αποδείξουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα".

Για τους φίλους του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν στην Μπρατισλάβα: "Είναι καταπληκτικοί οι φίλαθλοι. Μας στηρίζουν και μας ακολουθούν και τους ευχαριστούμε γι' αυτό. Είμαστε χαρούμενοι που τους προσφέραμε χαρά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ