ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά: "Ευτυχισμένος και περήφανος, ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού"

Ο Βαλμπουενά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη
Ο Βαλμπουενά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματιέ Βαλμπουενά λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της παραμονής του για ένα χρόνο ακόμα στον Ολυμπιακό δήλωσε ευτυχισμένος και περήφανος που θα παραμείνει στην "ερυθρόλευκη" οικογένεια. (VIDEO)

Τη Δευτέρα (29/3) το μεσημέρι ανακοινώθηκε και επίσημα η επέκταση του συμβολαίου του Ματιέ Βαλμπουενά με τον Ολυμπιακό για ένα χρόνο ακόμα.

Λίγη ώρα αργότερα ο Γάλλος μέσος μίλησε στο "Olympiakos TV" και τόνισε πως είναι ευχαριστημένος και περήφανος που συνεχίζει να είναι μέλος της "ερυθρόλευκης" οικογένειας.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος και υπερήφανος που συνεχίζω την περιπέτεια μου με τον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλη τιμή που θα συνεχίσω να εκπληρώνω τους στόχους του. Ευχαριστώ λοιπόν ακόμα μια φορά όλο τον κόσμο και συνεχίζω τη δουλειά. Είμαι πάντα πολύ ευτυχισμένος και πολύ περήφανος"

Ο Γάλλος όμως και μέσω των social media θέλησε να στείλει μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού και να σταθεί στις φιλοδοξίες του που δεν έχουν όρια και δεν σταματάνε πουθενά:

"Οι φιλοδοξίες μας δεν έχουν όρια και είμαστε αποφασισμένοι να επιτύχουμε τους στόχους μας. Μπορείτε να βασιστείτε στην αφοσίωσή μου. Θα δίνω πάντα τα πάντα στο γήπεδο για να υπερασπιστώ τις αξίες μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που φορώ αυτά τα θρυλικά χρώματα. Είμαι ευγνώμων σε όλους τους θαυμαστές, τη διοίκηση, το προσωπικό και τους παίκτες. Ο Ολυμπιακός είναι περισσότερα από ένα κλαμπ, μπήκα σε μια πραγματική οικογένεια το 2019".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ