ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά: "Είναι μία δύσκολη κλήρωση, αλλά θα τα δώσουμε όλα"

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έκανε το δικό του σχόλιο για την κλήρωση του Champions League τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για να εξασφαλίσει εισιτήριο στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός έμαθε τους αντιπάλους του, αλλά και το πρόγραμμά του στους ομίλους του Champions League. Ο Ματιέ Βαλμπουενά μιλώντας στο Olympiacos TV σχολίασε την κλήρωση τονίζοντας ότι είναι μεν δύσκολη, αλλά οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν τα πάντα για να προκριθούν στην επόμενη φάση.

"Είναι μία δύσκολη κλήρωση που δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στην Μάντσεστερ Σίτι και στην συνέχεια υπάρχουν η Πόρτο και η Μαρσέιγ, ομάδες που είναι πολύ έμπειρες στο Champions League, ομάδες που έχουν ποιότητα. Ο Ολυμπιακός θα παλέψει, θα τα δώσουμε όλα για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας" ανέφερε αρχικά ο Γάλλος παίκτης των ερυθρόλευκων.

Επιπλέον, ο Βαλμπουενά αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στην Μαρσέιγ ως αντίπαλος, τονίζοντας ότι για εκείνον είναι ένα πολύ δυνατό συναίσθημα.

"Είναι κάτι ιδιαίτερο, έχω πολλές αναμνήσεις και έχω φίλους στην Μασσαλία, είναι το σπίτι μου. Είναι δυνατό το συναίσθημα που θα επιστρέψω εκεί. Εκεί βρίσκεται όλη μου η οικογένεια, βρισκόμουν για οκτώ χρόνια, επομένως είναι μία ευτυχισμένη στιγμή αυτή της επιστροφής μου. Ωστόσο, δεν είναι μόνο η Μαρσέιγ, αλλά και η Πόρτο και η Μάντσεστερ Σίτι. Θα δώσω τα πάντα για να κάνω καλά παιχνίδια" υπογράμμισε ο 36χρονος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ