ΚΥΠΡΟΣ

Βαλμπουενά: "Είχα προτάσεις από την Ελλάδα, δεν ήθελα να παίξω αλλού εκτός από τον Ολυμπιακό"

Ο Ματιέ Βαλμπουενά με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Ματιέ Βαλμπουενά με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματιέ Βαλμπουενά σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τις προτάσεις που είχε το περασμένο καλοκαίρι τονίζοντας ότι δεν ήθελε να παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα.

Συνέντευξης παραχώρησε ο Ματιέ Βαλμπουενά στο "Foot 11". Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Κύπρο μίλησε για τις προτάσεις που είχε στα χέρια του το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, είπε: "Στη Γαλλία, είχα προσφορές από συλλόγους που αγωνίζονται στη Ligue 2. Είχα προτάσεις και από το εξωτερικό. Ήρθαν προσφορές και από την Ελλάδα, αλλά δεν ήθελα να παίξω οπουδήποτε αλλού εκτός από τον Ολυμπιακό. Στην Κύπρο, έχω την ευκαιρία να ανακαλύψω μια νέα χώρα, έναν νέο πολιτισμό.

Μίλησα με τους διευθυντές στο τηλέφωνο, με έπεισαν με ένα ελκυστικό έργο. Και παρά τη δύσκολη σεζόν που μόλις πέρασε ο Απόλλωνας, είναι μια ομάδα που αγωνίζεται τακτικά στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, που παίζει ντέρμπι, που μπορεί να υπολογίζει στο κοινό της. Ήταν επίσης σημαντικό για μένα να μπορώ να παίξω, να νιώθω ότι μπορώ να φέρω κάτι στο νέο μου σύλλογο. Είναι κάτι που ήθελα να ξαναβρώ».

Για τον αποκλεισμό της Μαρσέιγ από τον Παναθηναϊκό: "Αν εξεπλάγην από τον αποκλεισμό της Μαρσέιγ από τον Παναθηναϊκό; Κατά το ήμισυ. Στη Γαλλία τείνουμε να υποτιμούμε το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος. Αλλά βάσει των αγώνων, πίστευα ότι η Μαρσέιγ παρά τις συνθήκες, θα μπορούσε να προκριθεί. Μετά, θεωρώ ότι το επίπεδο της Super League έχει εξελιχθεί. Μπορεί να μην είναι το πιο αναγνωρισμένο πρωτάθλημα, αλλά υπάρχουν κάποιες πολύ καλές ομάδες"

TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ