ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βάις: "Όταν μπήκε ο Βαλμπουενά είπα πως είναι τραγωδία για εμάς"

Ο Βλάντιμιρ Βάις στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν
Ο Βλάντιμιρ Βάις στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν INTIME SPORTS

Ο προπονητής της Σλόβαν, Βλάντιμιρ Βάις, αναφέρθηκε στην είσοδό του Βαλμπουενά στον αγωνιστικό χώρο ενθυμούμενος το περσινό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο προπονητής της Σλόβαν, Βλάντιμιρ Βάις, αναφέρθηκε στην είσοδο του Βαλμπουενά στο παιχνίδι και την χαρακτήρισε τραγωδία. Από τα δικά του πόδια ήρθε και η ισοφάριση του Αραμπί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βάις:

Για το παιχνίδι: "Παίξαμε καλά, είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας. Δεν μπορούμε να δεχόμαστε όμως τέτοιο γκολ πριν από το τέλος. Είμαι χαρούμενος, έπαιξαν καλά. Όταν μπήκε ο Βαλμπουενά είπα πως είναι τραγωδία για εμάς, γιατί πέρσι δεχθήκαμε τρία γκολ από κόρνερ. Η ισοπαλία είναι καλή, να δούμε τι θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα".

Για το επόμενο παιχνίδι: "Πρέπει να παλέψουμε πολύ, φάνηκε αγχωμένη η ομάδα και ο προπονητής. Θα παίξουμε στην έδρα μας, να διορθώσουμε τα λάθη με τη Φερεντσβάρος. Θα διορθωθούμε και θα τα πάμε καλύτερα.

Αναφορικά με το παιχνίδι, θα υπάρχουν κάποιες επιστροφές όπως ο Σάπονιτς. Δεν θα είναι έτοιμος όμως ο Βάις, θα προσπαθήσω να παρατάξω την καλύτερη πιθανή ενδεκάδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ