ΠΑΟΚ

Βάις: "Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός είναι οι καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα"

Ο προπονητής της Σλόβαν, Βλάντιμιρ Βάις, στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ
Ο προπονητής της Σλόβαν, Βλάντιμιρ Βάις, στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ INTIME

Ο προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βλάντιμιρ Βάις, χαρακτήρισε οριακό για την ομάδα του το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ (30/9, 22:00 COSMOTE SPORT 2HD, LIVE στο SPORT24), καθώς θεωρεί ότι κρίνει τη δεύτερη θέση στον όμιλο

Για τον Βλάντιμιρ Βάις το παιχνίδι της Σλόβαν με τον ΠΑΟΚ (30/9, 22:00 COSMOTE SPORT 2HD, LIVE στο SPORT24) στην Τούμπα είναι οριακό. "Πρέπει να σκοράρουμε και να πάρουμε βαθμούς κρίνεται η δεύτερη θέση" είπε ο Σλοβάκος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στο Δικέφαλο που μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βάις

Για το αν θεωρεί ότι είναι οριακό το αυριανό παιχνίδι: "Είναι πολύ οριακό και σημαντικό, γιατί πολύ πιθανόν να κριθεί η 2η θέση. Θέλουμε να πάρουμε βαθμούς. Τον είδα τον ΠΑΟΚ στο ματς με τη Λίνκολν πήρε τους υποχρεωτικούς βαθμούς, αλλά όχι τόσο εύκολα".

Για το δυνατό στοιχείο του ΠΑΟΚ: "Παρακολούθησα αρκετά παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Σίγουρα οι παίκτες που ξεχώρισαν είναι ο Μπίσεσβαρ, ο Σβιντέρσκι και ο Ζίβκοβιτς. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη δύναμη και θα προσπαθήσουμε κι εμείς να φανούμε αντάξιοι".

Για τις απουσίες: "Έλειπαν παίκτες λόγω ίωσης, ήδη προπονούνται μαζί μας και θα δούμε τι θα γίνει μετά την προπόνηση. Ο Ντε Μάρκο είναι τραυματίας, έχουμε κάποιες απουσίες, έχει θέμα και ο Βάις".

Για το αν είναι σημαντικό το γεγονός ότι αντιμετώπισε και τον Ολυμπιακό η Σλόβαν: “Πιστεύουμε ότι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός είναι οι δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Θα πρέπει να σκοράρουμε. Θα αντιμετωπίσουμε αξιόλογους αντιπάλους, αλλά θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε”.

Η προπόνηση της Σλόβαν για το ματς με τον ΠΑΟΚ
Η προπόνηση της Σλόβαν για το ματς με τον ΠΑΟΚ 24MEDIA


Μαζί με τον προπονητή της Σλόβαν μίλησε και ο Βασίλι Μποσίκοφ, ο αρχηγός των Σλοβάκων: "Σίγουρα η εμπειρία πάντα βοηθά, θα αντιμετωπίσουμε έναν ΠΑΟΚ που μοιάζει με εκείνον που βρήκαμε απέναντί μας πριν από δύο χρόνια, αλλά είναι πιο ισχυρός. Δεν θέλω να κάνω σύγκριση με τον Ολυμπιακό , έχουμε έναν ισχυρό αντίπαλο. Θέλουμε να παίξουμε ομαδικά, να δείξουμε ότι είμαστε δίπλα ο ένας στον άλλο.

Έχουν μείνει λίγοι παίκτες από την προηγούμενη ομάδα. Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες. Είναι πρόκληση τέτοιοι αγώνες. Θέλουμε να αντιμετωπίζουμε τέτοιες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ” είπε ο αμυντικός των Σλοβάκων.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με μια προπόνηση που έγινε στην Τούμπα και η οποία ξεκίνησε με ομιλία του Βάις στους παίκτες του.

TAGS ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ