ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βαγιαννίδης: "Πρέπει να τιμάμε το τριφύλλι που φοράμε, πάμε μόνο για τη νίκη"

Βαγιαννίδης: "Πρέπει να τιμάμε το τριφύλλι που φοράμε, πάμε μόνο για τη νίκη"
Ο Γιώργος Βαγιαννίδης INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα ότι οι πράσινοι πρέπει να πάνε μόνο για τη νίκη, ώστε να τιμήσουν το τριφύλλι στο στήθος.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και θέλουν να συνεχίσουν στο Conference League. Ο Γιώργος Βαγιαννίδης επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι πράσινοι θα πάνε μόνο για τη νίκη, παρότι τους βολεύει και η ισοπαλία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Βαγιαννίδης στη συνέντευξη Τύπου: Για το ότι έχουν δέκα μέρες να παίξουν και αν αυτό τους έχει επηρεάσει: "Πιστεύω ήταν θετικό, δουλέψαμε λίγο περισσότερο στις προπονήσεις. Έχουμε ένα ξεκάθαρο πλάνο, θα μπούμε πιο έτοιμοι στο παιχνίδι, γιατί δουλέψαμε κάποια πράγματα".

Για το αν το σκεπτικό της ομάδας είναι η νίκη με δεδομένο ότι βολεύει τον Παναθηναϊκό η ισοπαλία: "Δεν πάμε για δύο αποτελέσματα, μόνο για τη νίκη. Πρέπει να τιμάμε το τριφύλλι που φοράμε. Σε όλα τα παιχνίδια πάμε για τη νίκη και γι' αυτό θα παίξουμε και σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι".

Για το αν έχουν συνειδητοποιήσει τη σημασία του αγώνα με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός μετά από πολλά χρόνια διεκδικεί να συνεχίσει στην Ευρώπη μετά τα Χριστούγεννα: "Είναι ξεκάθαρο πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι αυτό. Το έχουμε καταλάβει, θα μπούμε στο παιχνίδι όπως πρέπει. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι είναι σημαντικό, αλλά εμείς θα παλέψουμε για τη νίκη".

Για το πρώτο παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ: "Πιστεύω ότι στο πρώτο παιχνίδι είχαμε προβλήματα στην πλάτη μας. Αυτό κοιτάξαμε να δουλέψουμε. Σε όλα τα παιχνίδια στην Ευρώπη το physical παιχνίδι είναι πιο απαιτητικό. Αυτό θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε και θα πάμε για τη νίκη. Η Μακάμπι έχει προβλήματα με τον πόλεμο, αλλά θα παλέψει για τη νίκη. Τους τιμάει πολύ που παίζουν αυτά τα ματς με βάση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ