ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Βάαλβαϊκ - Άλκμααρ 1-3: Ο Παυλίδης σκόραρε δις και οδήγησε την AZ στο "2 στα 2"

Βάαλβαϊκ - Άλκμααρ 1-3: Ο Παυλίδης σκόραρε δις και οδήγησε την AZ στο "2 στα 2"
TWITTER

Με τον Βαγγέλη Παυλίδη να βρίσκει δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα και να ηγείται της αντεπίθεσης της Άλκμααρ, η AZ επικράτησε 3-1 με ανατροπή στην έδρα της Βάαλβαϊκ και πανηγύρισε την δεύτερη νίκη της στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.

Η Άλκμααρ έδειξε από την πρεμιέρα της φετινής Eredivisie πως έχει άγριες διαθέσεις, διαλύοντας με 5-1 εντός έδρας την Γκόου Αχέντ Ιγκλς, και αυτό φρόντισε να το επιβεβαιώσει και στη πρώτη εξόρμησή της.

Αυτή έγινε στην έδρα της Βάαλβαϊκ το απόγευμα της Κυριακής (20/8), με την AZ να βρίσκεται πίσω στο σκορ στο 41ο λεπτό από το εύστοχο πέναλτι του Κράμερ αλλά να μη χάνει την ψυχραιμία της και να κάνει την ανατροπή στο δεύτερο μέρος.

Κομβικό ρόλο σε αυτό είχε ο Βαγγέλης Παυλίδης, ο οποίος μετά από το γκολ του στην πρεμιέρα, πρόσθεσε ακόμη δύο στο ενεργητικό του, με τον διεθνή φορ να ισοφαρίζει στο 54' σε 1-1 με δυνατό σουτ εντός περιοχής και να κλειδώνει το τρίποντο για την ομάδα του στο 79' με όμορφο κοντινό πλασέ.

Σημειώνεται πως τόσο ο Παυλίδης όσο και ο Παντελής Χατζηδιάκος πήραν φανέλα βασικού για την Άλκμααρ ενώ αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ