ΑΕΚ

UEFA στην ΑΕΚ: "Λεπτομερής και αναλυτική η παρουσίασή σας για την OPAP Arena"

Η διαδικτυακή παρουσίαση της ΑΕΚ στην UEFA για την OPAP Arena
Η διαδικτυακή παρουσίαση της ΑΕΚ στην UEFA για την OPAP Arena AEK FC

Πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή πρώτη επιθεώρηση της OPAP Arena με τους ανθρώπους της UEFA να μένουν ικανοποιημένοι από την παρουσίαση της ΑΕΚ.

Την Πέμπτη (31/3) στην αίθουσα Γιάννης Ξενάκης έγινε η διαδικτυακή πρώτη επιθεώρηση της OPAP Arena. Οι άνθρωποι της UEFA έμειναν ικανοποιημένοι από την παρουσίαση της ΑΕΚ για το νέο της σπίτι.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ανέφεραν πως σπάνια μία παρουσίαση γηπέδου που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη είναι τόσο αναλυτική.

Σε φωτογραφία φαίνεται ακόμη πώς θα είναι το τερέν στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, με τα έργα στον χλοοτάπητα να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ
Η παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ AEK FC

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ:

"Ευχαριστούμε πολύ για την εξαιρετικά λεπτομερή και αναλυτική σας παρουσίαση, που απάντησε σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα, που αφορούν την κατασκευή, αλλά και τη λειτουργία του νέου σας γηπέδου»…

Με αυτά τα λόγια από πλευράς των ανθρώπων της UEFA ολοκληρώθηκε η δίωρη διαδικτυακή –πρώτη- επιθεώρηση της Opap Arena, που έγινε από την αίθουσα «Γιάννης Ξενάκης» του πέμπτου ορόφου των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι.

«Σας παρουσιάζουμε όσο πιο αναλυτικά μπορούμε ένα από τα μεγαλύτερα projects στην ιστορία του club», είπε η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αγγελική Αρκάδη, στο ξεκίνημα της προφορικής ανάπτυξης της 60σέλιδης παρουσίασης, που είχε προετοιμαστεί από την πλευρά της AEK και την οποία υποστήριξαν κατά σειρά ο αρχιτέκτονας του γηπέδου, Θανάσης Κυρατσούς, ο πολιτικός μηχανικός Πάνος Παναγιωτίδης από την πλευρά της DIMAND και ο Stadium Manager, Κωνσταντίνος Μανωλάς.

Μετά το intro-video που συνδύασε την πρώτη παρουσίαση στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση με τη σημερινή εικόνα του έργου, η UEFA ήρθε για πρώτη φορά σε πλήρη γνώση των αναλυτικών στοιχείων, της ταυτότητας και των αριθμών του γηπέδου μας και από εκεί και πέρα απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα που έχουν να κάνουν με την προσβασιμότητα, την ασφάλεια, θέματα security, ticketing, media, τηλεοπτικής κάλυψης, τους εσωτερικούς χώρους, VIP και hospitality, ΑΜΕΑ, τεχνικά ζητήματα, φωτισμός, ενώ έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την ξεχωριστή παρουσίαση για τις τεχνικές προδιαγραφές και τον τρόπο κατασκευής του χλοοτάπητα.

Εντός δεκαπέντε ημερών θα σταλεί από την πλευρά της UEFA η πρώτη έκθεση με όλες τις πιθανές παρατηρήσεις, ενώ στο προσεχές διάστημα θα ακολουθήσουν δύο επισκέψεις κλιμακίων της UEFA, με τη δεύτερη να αφορά διεξαγωγή αγώνα με κόσμο".

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ