Τζόλης: Τα έσπασε στο Βέλγιο και αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της σεζόν στο πρωτάθλημα

Δεν τίθεται καν θέμα, ότι ο Χρήστος Τζόλης ήταν ο κορυφαίος παίκτης του βελγικού πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν, κάτι που επισφραγίστηκε και επίσημα το βράδυ της Δευτέρας (25/05).
Ο Χρήστος Τζόλης πιστοποίησε μέσα από τη σεζόν καριέρας που έκανε, πως πλέον είναι έτοιμος για την επόμενη πίστα της καριέρας του, η οποία περιλαμβάνει μεγάλη ομάδα σε ένα από τα τέσσερα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου (Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A).
Ο 24χρονος ολοκλήρωσε την ονειρική χρονιά με 22 γκολ και 29 ασίστ σε 52 συμμετοχές με τη φανέλα της Κλαμπ Μπριζ, την οποία πήρε από το χέρι στα playoffs του πρωταθλήματος και με οκτώ γκολ και 10 ασίστ την οδήγησε στην επιστροφή στους τίτλους.
Όπως ήταν φυσικό, μόνο και μόνο βάσει αριθμών ήταν ο καλύτερος παίκτης του βελγικού πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2025-26, με την επιβεβαίωση να έρχεται το βράδυ της Δευτέρας (25/05).
Στα καθιερωμένα ετήσια βραβεία, απονεμήθηκε στον διεθνή Έλληνα το βραβείο του καλύτερου παίκτη της Jupiler Pro League και πλέον έχει βγει στην αγορά και με ατομική διάκριση.