ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δύο λέξεις του Τζόλη για τον τελικό με τη Δανία ήταν αρκετές: “Είμαστε ενωμένοι”

ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME SPORTS

Οι δηλώσεις του Χρήστου Τζόλη στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Δανία στο Πάρκεν για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Η Εθνική Ελλάδας θέλει να επιστρέψει στις νίκες αντιμετωπίζοντας τη Δανία την Κυριακή (12/10, 21:45, ALPHALIVE MATCHCENTER SPORT24) στο Πάρκεν για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ.

Ο Χρήστος Τζόλης εκπροσώπησε τους Έλληνες διεθνείς στη συνέντευξή Τύπου το Σάββατο (11/10) και στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα στάθηκε στο θετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το κλίμα στην ομάδα και αν υπάρχει πίστη για τη νίκη:

“Το κλίμα είναι πολύ καλό. Είμαστε ενωμένοι και έτοιμοι. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά είμαστε έτοιμοι”.

Για το τι διαφορετικό πρέπει να κάνουν σε σχέση με το πρώτο ματς με τη Δανία:

“Να μην επαναλάβουμε τα εύκολα λάθη που εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος. Να έχουμε περισσότερη ηρεμία στο δικό μας παιχνίδι και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ