ΠΑΟΚ

Bild: "Μάχη Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ για Τζόλη, στα 15 εκατ. ευρώ η τιμή του"

Ο Χρήστος Τζόλης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Χρήστος Τζόλης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Bild", η Ντόρτμουντ και η Γκλάντμπαχ μάχονται για να αποκτήσουν τον Χρήστο Τζόλη από τον ΠΑΟΚ και φέρονται διατεθειμένες να δώσουν 15 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσουν.

Οι εμφανίσεις του Χρήστου Τζόλη από πέρυσι δεν έχουν περάσει καθόλου απαρατήρητες και ειδικά στη Γερμανία τ' όνομά του βρίσκεται πολύ ψηλά. Ο 18χρονος εξτρέμ του ΠΑΟΚ ακούγεται εδώ και καιρό για τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά αισίως στο παιχνίδι της απόκτησής του μπαίνει και η Γκλάντμπαχ, όπως αναφέρει η έγκυρη "Bild".

Οι δυο ομάδες έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους τον διεθνή ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου και ετοιμάζονται να δώσουν μάχη για την απόκτησή του. Μάλιστα, το δημοσίευμα κάνει λόγο για ένα ποσό της τάξεως των 15 εκατ. ευρώ που πιθανότατα θα χρειαστεί για τον Τζόλη, μιας και το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Ο Μάρκο Ρόζε θα αφήσει το καλοκαίρι τον πάγκο της Γκλάντμπαχ γι' αυτόν της Ντόρτμουντ και έχει διαμηνύσει ότι δεν πρόκειται να κυνηγήσει παίκτες της νυν ομάδας του. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα διεκδικήσει παίκτη που θέλει τόσο η τωρινή ομάδα του και αυτή που θα κοουτσάρει από το καλοκαίρι και έπειτα.

Ο Τζόλης έχει μπει στα ραντάρ τους εδώ και καιρό, αλλά ακόμα περισσότερο μετά τις εμφανίσεις με την PSV για το Europa League, έχοντας σκοράρει και στα δυο παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ προφανώς και δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει, αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά και μπορεί σύμφωνα με το transfermarkt η αξία του να βρίσκεται στα 10 εκατ. ευρώ, εντούτοις θα θέλει αρκετά παραπάνω χρήματα για να συναινέσει σε παραχώρησή του, όπως γράφει και το ρεπορτάζ.

Η Ντόρτμουντ ειδικά θα κυνηγήσει όσο τίποτα έναν αριστερό εξτρέμ το καλοκαίρι, εφόσον ο Τζέισον Σάντσο μετακομίσει στην Premier League. Πέρα από τον Τζόλη, ο Ντόνιελ Μάλεν της Αϊντχόφεν επίσης βρίσκεται στη λίστα των Βεστφαλών, με τον 22χρονο Ολλανδό να έχει 15 γκολ φέτος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ