ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ

Τζόλης: Δανεικός στην Τβέντε από την Νόριτς

/  -  (  / EUROKINISSI)
/ - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Τβέντε θα είναι ο ποδοσφαιρικός σταθμός του Χρήστου Τζόλη τη νέα αγωνιστική σζόν, με την Νόριτς να έρχεται σε συμφωνία με τον ολλανδικό σύλλογο για να αγωνιστεί σε αυτόν με τη μορφή δανεισμού.

Μετά από το άλμα του στην Νόριτς και την εκπληκτική εμπειρία της συμμετοχής στην Premier League την περασμένη σεζόν, ο Χρήστος Τζόλης ετοιμάζεται να αγωνιστεί σε ένα ακόμα πρωτάθλημα τη νέα σεζόν. Αυτό θα είναι η Eredivisie, με την Νόριτς να έρχεται σε συμφωνία με την Τβέντε για να αγωνιστεί σε αυτήν ο 20χρονος διεθνής φορ, με τη μορφή δανεισμού μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Τζόλης αναμένεται να ταξιδέψει την Πέμπτη (21/7) στην Ολλανδία για να υποβληθεί στις αναγκαίες ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει, με την Τβέντε από την πλευρά της να δέχεται να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του ετήσιου κασέ του παίκτη και να του προσφέρει τη δυνατότητα να έχει περισσότερες συμμετοχές ως βασικός αλλά και να παίξει στην Ευρώπη μέσω της παρουσίας του στο Conference League.

Σημειώνεται πως ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι σε 20 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τα καναρίνια (2 γκολ), είχε προτάσεις από αρκετές ομάδες πλην της Τβέντε, μεταξύ των οποίων οι Φέγενορντ, Στουτγκάρδη, Μπριζ και Σερκλ Μπριζ.

TAGS ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ ΝΟΡΙΤΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ