ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζολάκης: "Πίστευα πως ο Γκρέι θα αλλάξει γωνία σε σχέση με το προηγούμενο πέναλτι"

Η απόκρουση του Τζολάκη στο πέναλτι του Γκρέι στο Άρης - Ολυμπιακός | 25 Ιανουαρίου 2023
Η απόκρουση του Τζολάκη στο πέναλτι του Γκρέι στο Άρης - Ολυμπιακός | 25 Ιανουαρίου 2023 IN TIME SPORTS

Ο Κώστας Τζολάκης μίλησε για το πέναλτι που έπιασε απέναντι στον Άρη κι έκρινε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι του "Κλεάνθης Βικελίδης" την Τετάρτη.

Ο Κώστας Τζολάκης ήταν ο πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στη νίκη - πρόκριση επί του Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet και μιλώντας στο κανάλι της ομάδας στο YouTube εξήγησε το μυστικό για την απόκριση στο πέναλτι του Αντρέ Γκρέι.

Πως έζησες το ματς;

"Ένιωθα πάρα πολύ όμορφα μέσα στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στον ημιτελικό που θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ και έπεται και συνέχεια".

Ποια απόκρουση ξεχωρίζεις απ' όσες έκανες;

"Το πέναλτι είναι ζωτικής σημασίας γιατί έχουμε μείνει με δέκα παίκτες και αν δεχτούμε το γκολ μετά λογικά το παιχνίδι θα πάει στην παράταση. Πιστεύω και η επέμβαση στο 45' είναι αρκετά σημαντική γιατί ήταν στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους. Και είναι διαφορετικό να πηγαίνεις με 1-0 πίσω στο σκορ στο ημίχρονο και άλλο με 0-0".

Οι σκέψεις σου πριν από το πέναλτι;

"Είχαμε αναλύσει και με τον προπονητή και τους αναλυτές τον Γκρέι. Πίστευα πως θα αλλάξει γωνία σε σχέση με το προηγούμενο. Το ένστικτο λειτούργησε και είμαστε όλοι χαρούμενοι που προκριθήκαμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ