ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Τζόκοβιτς: "Το ματς της ζωής του Τσιτσιπά, είμαι έτοιμος να το πάω μέχρι το τέρμα"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς @ 2023 AARON FAVILA / AP IMAGES

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δήλωσε ότι ο τελικός του Australian Open πιθανότατα θα είναι το ματς της ζωής του Τσιτσιπά, ενώ ο ίδιος είναι έτοιμος να φτάσει το ματς μέχρι το τέρμα.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε δηλώσεις του ενόψει της μονομαχίας με τον Στέφανο Τσιτσιπά για τον τελικό του Australian Open (29/01, 10.30, Eurosport 1, LIVE Sport 24)δήλωσε μεταξύ άλλων ότι είναι πανέτοιμος ακόμα για μάχη πέντε ωρών ε τον Έλληνα πρωταθλητή, τονίζοντας ότι αυτός ο τελικός ήταν "αναμενόμενος", με βάση την εικόνα των δύο αθλητών.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ανέφερε μεταξύ άλλων για τη μονομαχία με τον Τσιτσιπά: "Μπορεί να πει κανείς ότι αυτός ήταν ο αναμενόμενος τελικός, με βάση τον τρόπο που έχουμε παίξει".

Για το τι περιμένει από τη μονομαχία τους: "Δεν υπάρχουν πολλά μυστικά μεταξύ μας. Ξέρει το δικό μου παιχνίδι, ξέρω το δικό του. Μέχρι τώρα, δεν έχουμε παίξει μόνο στο χορτάρι.

Έχει ωριμάσει αρκετά, είναι 24 ετών, στο peak των ικανοτήτων του. Πιθανότατα είναι το ματς της ζωής του, παίζοντας για το Νο.1 και τον πρώτο του Grand Slam τίτλο, εναντίον μου. Θα έχει ισχυρό κίνητρο και παίζει πολύ καλά, φαίνεται η εξέλιξη".

Για το αν είναι έτοιμος: "Ξέρω τι πρέπει να κάνω από άποψη τακτικής, έχω παίξει μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια μου στη Μελβούρνη. Είμαι έτοιμος να πάω μέχρι το τέρμα. Αν είναι πέντε σετ, τότε είναι πέντε σετ. Αν είναι πέντε ώρες, είναι πέντε ώρες. Ανυπομονώ".

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ AUSTRALIAN OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ