THE SHOW MUST GO ON LIVE

Τζιομπάνογλου στο Show Must Go On: "Σοβαρό ενδιαφέρον της Γκλάντμπαχ για Τζόλη"

O Χρήστος Τζόλης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε αγώνα των play offs της Super League απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (16 Μαΐου 2021)
O Χρήστος Τζόλης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε αγώνα των play offs της Super League απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (16 Μαΐου 2021) EUROKINISSI SPORTS

Στο "Show Must Go On" της Παρασκευής ο Σάββας Τζιομπάνογλου υποστήριξε πως η Γκλάντμπαχ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Χρήστου Τζόλη, με τον ΠΑΟΚ να έχει θέσει τα 15 εκατ. ευρώ -συν ποσοστό μεταπώλησης- ως αρχικό ποσό διαπραγματεύσεων για την παραχώρηση του διεθνή εξτρέμ.

Ο Χρήστος Τζόλης έκανε εντυπωσιακό ξεπέταγμα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ και έχει γίνει πλέον περιζήτητος από κλαμπ του εξωτερικού.

Μία εξ αυτών είναι και η Γκλάντμπαχ, με τον Σάββα Τζιομπάνογλου να υποστηρίζει στο "Show Must Go On" της Παρασκευής (28/5) πως η ομάδα της Bundesliga εξετάζει σοβαρά την περίπτωση απόκτησής του, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ έχει θέσει τα 15 εκατομμύρια ευρώ -συν ποσοστό μεταπώλησης- ως αρχικό ποσό διαπραγματεύσεων για την παραχώρηση του διεθνή εξτρέμ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ