Τζιμπούρ: “Συγκλονιστικός ο κόσμος”

Με άκρως κολακευτικά λόγια για τον κόσμο του Ολυμπιακού και την υποδοχή που του επεφύλαξε στον Βόλο, μίλησε ο Ραφίκ Τζιμπούρ, χαρακτηρίζοντάς τον συγκλονιστικό και πως του προκάλεσε ανατριχίλα! "Πάμε για νίκη στην Τούμπα", είπε αναφορικά με το Κύπελλο.
Ο Γαλλοαλγερινός άσος, σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το νέο σταθμό της καριέρας του και τον κόσμο της ομάδας.
Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον δύσκολο επαναληπτικό της Τούμπας, υπογραμμίζοντας πως ο Ολυμπιακός έχει υποχρέωση να πάρει το νταμπλ και γι’ αυτό, η νίκη είναι μονόδρομος στην Θεσσαλονίκη.
“Πραγματικά, η υποδοχή του κόσμου ήταν συγκλονιστική, εντυπωσιακή, απίστευτη. Ό,τι και αν πω, είναι λίγο. Ειλικρινά, αισθάνθηκα ανατριχίλα, όταν άκουσα τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά μου και τους ευχαριστώ γι αυτό. Ήταν εκπληκτικό το συναίσθημα”, υπογράμμισε ο Τζιμπούρ μιλώντας στην ιστοσελίδα “algeriesoir”.
Όσο για το ματς της Τετάρτης είπε: “Σίγουρα, πρόκειται για ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν έχουμε καμία επιλογή, από το να πάμε στην Τούμπα και να νικήσουμε. Είμαστε Ολυμπιακός και στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τόσο το Πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο Ελλάδος”.