SERIE A

Τζένοα - Λάτσιο 1-4: Καθάρισε με χατ-τρικ ο Ιμόμπιλε

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε πανηγυρίζει γκολ της Λάτσιο κόντρα στην Βενέτσια | 14 Μαρτίου 2022
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε πανηγυρίζει γκολ της Λάτσιο κόντρα στην Βενέτσια | 14 Μαρτίου 2022 @2022 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσίρο Ιμόμπιλε που βρήκε τρεις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, η Λάτσιο πέρασε άνετα από το Μαράσι επικρατώντας με 4-1 της Τζένοα και συνεχίζει δυναμικά το κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Η Λάτσιο πληγώθηκε στο Derby della Capitale γνωρίζοντας τη συντριβή με 3-0 από την αιώνια αντίπαλό της, Ρόμα, όμως με την αντίδραση που βγάζουν στο χορτάρι οι ποδοσφαιριστές της, στέλνει το μήνυμα πως είναι αρκετά σκληρή για να τα παρατήσει στη μάχη της Ευρώπης.

Τουναντίον. Την περασμένη αγωνιστική επιβλήθηκε 2-1 της ιδιαίτερα υπολογίσιμης Σασουόλο στο Ολίμπικο ενώ το απόγευμα της Κυριακής συνέχισε στο δρόμο των επιτυχιών και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, σκορπώντας με 4-1 την Τζένοα στο Μαράσι για την 32η αγωνιστική της Serie A.

Ο Μάρουσιτς ήταν εκείνος που άνοιξε το χορό των γκολ στην Γένοβα στο 31' και ακολούθως πήρε τη σκυτάλη ο Τσίρο Ιμόμπιλε που πέτυχε άλλα δύο γκολ στο 45+1' και 63', με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 3-1 με αυτογκόλ του Πάτρικ στο 68' αλλά τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία των λατσιάλι να "βάζει για ύπνο" το ματς σημειώνοντας χατ-τρικ στο 76ο λεπτό.

ΤΖΕΝΟΑ: Σιρίγκου, Χέφτι, Μακσίμοβιτς, Έστιγκαρντ, Βάσκες (65' Κρίσιτο), Γκαλντάμες, Μπαντέλι (74' Φρέντρουπ), Πορτανόβα (46' Εκουμπάν), Αμίρι (82' Γκούντμουντσον) Μελεγκόνι (65' Γεμπόα), Πίκολι

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσα, Λάτσαρι (83' Χισάι), Πάτρικ, Ατσέρμπι, Μάρουσιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λέιβα (54' Κατάλντι), Αλμπέρτο (72' Μπάσιτς), Άντερσον, Ιμόμπιλε, Τζακάνι (72' Ροντρίγκες)

Τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής

Τα highlights

Ίντερ - Βερόνα 2-0

Κάλιαρι - Γιουβέντους 1-2

Έμπολι - Σπέτσια 0-0

Η βαθμολογία της Serie A

Το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΤΣΙΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ