SERIE A

Τζένοα - Γιουβέντους 2-1: Γύρισε το ματς στο 90+6' και πήρε ανάσα

Οι παίκτες της Τζένοα πανηγυρίζουν γκολ
Οι παίκτες της Τζένοα πανηγυρίζουν γκολ 2022 AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Τζένοα πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στη Γιουβέντους, της οποίας επικράτησε 2-1 με ανατροπή. Έτσι, πήρε ανάσα στη μάχη που δίνει για την σωτηρία της.

Μία μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Τζένοα. Επικράτησε 2-1 της Γιουβέντους με ανατροπή με δύο γκολ μετά το 87ο λεπτό για την 36η αγωνιστική της Serie A. Κάπως έτσι ανέβηκε στην 18η θέση με 28 πόντους και συνεχίζει τη μάχη για τη σωτηρία της. Στην 4η θέση παρέμειναν οι μπιανκονέρι που έχουν εξασφαλίσει το Champions League.

Οι μπιανκονέρι πέτυχαν το γκολ στο 48ο λεπτό. Ο Μόιζε Κιν μοίρασε την μπάλα στο Πάολο Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός έκανε το σουτ εκτός από την περιοχή και νίκησε τον Σιρίγκου κάνοντας το 1-0.

Η Τζένοα στο 87ο λεπτό κατάφερε να φέρει το παχνίδι στα ίσα με γκολ του Γκούντμουντσον, έπειτα από ασίστ του Αμίρι. Οι Γενοβέζοι έκαναν την ανατροπή στις καθυστερήσεις με τον Κρισίτο να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι στο 90+6'. Νωρίτερα ο Κιν είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει η Γιουβέντους.

Τζένοα: Σιρίγκου, Κρισίτο, Όστιργκαρντ, Μπάνι, Χέφτι, Γκαλδάμες (46' Φρέντρουμ), Μπάντελι, Πορτάνοβα (58' Γεμποά), Αμίρι, Μελεγκόνι (59' Εκουμπάν), Ντέστρο (68' Γκούντμουντσον)

Γιουβέντους: Σέζνι, Κουαδράδο (60' Σάντρο), Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Ντε Σίλιο, Μιρέτι (74' Μπερναρντέσκι), Αρτούρ (60' Ζακάρια), Ραμπίο, Ντιμπάλα (80' Ακέ), Βλάχοβιτς (74' Μοράτα), Κιν

Το πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Serie A

Το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ