ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Τζέκο: "Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί σήμερα"

Τζέκο: "Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί σήμερα"

Ο Έντιν Τζέκο εξέφρασε την άποψη πως η Φενέρμπαχτσε άξιζε περισσότερα βάσει της εικόνας της στο πρώτο μέρος, τονίζοντας πως δεν είχε την τύχη με το μέρος της στη διαδικασία των πέναλτι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η Φενέρμπαχτσε ήταν το φαβορί στη σειρά με τον Ολυμπιακό όμως στο χορτάρι δεν μπόρεσε να το αποδείξει στους δύο αγώνες της με τους Πειραιώτες και έμεινε εκτός ημιτελικών Conference League, με τον Έντιν Τζέκο να υποστηρίζει στις δηλώσεις του στην Cosmote TV πως η ομάδα του δεν είχε την τύχη με το μέρος της στη διαδικασία των πέναλτι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είναι δύσκολο επειδή θεωρώ ότι αξίζαμε περισσότερα. Ειδικά στο πρώτο μέρος παίξαμε πολύ καλά, με κάποιο τρόπο στο φινάλε του αγώνα ήμασταν ικανοποιημένοι με το 1-0 και περιμέναμε τα πέναλτι.

Σε αυτά τα παιχνίδια που είναι εντός έδρας και έχουν τόσο μεγάλη κρισιμότητα, έχει πολύ μεγάλη σημασία να έχεις στον αγωνιστικό χώρο τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές σου.

Ίσως να σκεφτόμαστε κάποιες φορές και τα επόμενα παιχνίδια αλλά δεν υπάρχει επόμενο παιχνίδι σε ένα τέτοιο ματς, σκέφτεσαι μόνο αυτό. Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εάν είσαι τυχερός μπορείς να τα καταφέρεις.

Εμείς δεν ήμασταν τυχεροί σήμερα. Δεν είναι όμως μόνο τα πέναλτι, θα μπορούσαμε να προσπαθήσουμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ και να πιέσουμε".

Δείτε την Game Night:

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ