Τζαβέλλας: “Σε άλλο παιχνίδι δεν θα έπαιζα”

Ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν στάθηκε στην ήττα από την καλύτερη ομάδα του τουρνουά (όπως ο ίδιος τόνισε) αλλά στο γεγονός πως αυτή η Εθνική μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο.
Ο αριστερός μπακ της Εθνικής, Γιώργος Τζαβέλλας, έπαιξε με ένεση στο παιχνίδι με την Γερμανία αλλά άντεξε μόνο ένα ημίχρονο.
Ο ίδιος έσφιξε τα δόντια και βοήθησε όσο μπορούσε αλλά η ήττα από την Γερμανία δεν θα πρέπει να ρίξει το ηθικό των Ελλήνων. Άλλωστε και ο Τζαβέλλας επεσήμανε πως η Εθνική μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη στο μέλλον.
” Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα του τουρνουά. Δώσαμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν καταφέραμε στην κόντρα να κάνουμε μια καλή επίθεση στο πρώτο ημίχρονο και μας επηρέασε ψυχολογικά που δεχθήκαμε γκολ στο τέλος του ημιχρόνου. Μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Επιθετικά έχουμε βελτιωθεί και ελπίζουμε να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον. Αν ήταν άλλο παιχνίδι, δεν θα αγωνιζόμουν σίγουρα“.