ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζανδάρης: "Είμαι εδώ για να βοηθήσω όποτε χρειαστεί"

Τζανδάρης: "Είμαι εδώ για να βοηθήσω όποτε χρειαστεί"
INTIME SPORTS

Ο Φάνης Τζανδάρης μίλησε για την έως τώρα παρουσία του στον Ολυμπιακό και το σερί νικών των Πειραιωτών, ενώ στάθηκε στο καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Έλληνα κεντρικού μέσου του στην κάμερα της Nova:

Ο Ολυμπιακός έχει πραγματοποιήσει ένα εντυπωσιακό σερί επιτυχιών στο πρωτάθλημα. Είναι, λοιπόν, πολύ σημαντικό το κίνητρο των αντιπάλων σας από εδώ και έπειτα, υπό την έννοια ότι θέλουν να μείνουν στην ιστορία ως η ομάδα εκείνη που θα διακόψει το σερί των επιτυχιών σας. Το λέω αυτό με το σκεπτικό πως μπορεί να αυξάνει το βαθμό δυσκολίας των αγώνων που έχει από εδώ και πέρα ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα. Ποια είναι η γνώμη σου;

Εμείς δεν σκεφτόμαστε άμα θα μας σταματήσουν το ρεκόρ. Εμείς κοιτάμε πάντα να παίρνουμε τις νίκες. Είναι ωραία να σπάμε κάθε ρεκόρ και να μείνουμε στην ιστορία. Εμείς θα είμαστε ο εαυτός μας, όπως ήμασταν και στα προηγούμενα παιχνίδια και από εκεί και πέρα πάμε να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε.

Πώς εξηγείς αυτή την εντυπωσιακή πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Πού την αποδίδεις;

Είναι η σωστή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Έχουμε και πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και όλη αυτή η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις μας βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού είναι το παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά τη Δευτέρα. Τι εικόνα έχεις για την ομάδα της Κρήτης;

Έχουν ένα πολύ καλό σύνολο. Ο κύριος Παράσχος κάνει πολύ καλή δουλειά. Τους είδαμε και στον αγώνα του Κυπέλλου που δώσαμε μαζί τους, ότι μπορούν να ανταγωνιστούν μεγάλες ομάδες. Εμείς όμως όπως είπα κοιτάμε μόνο τη δουλειά μας. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο και να παίρνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε.

Μπορεί να μην έχεις χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αλλά είσαι κομμάτι αυτής της ομάδας που γράφει το σημαντικότερο κεφάλαιο στην ιστορία του Ολυμπιακού και ενδεχομένως και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για σένα πόσο ιδιαίτερο στοιχείο είναι αυτό;

Είμαι ευτυχισμένος που είμαι εδώ. Μπορεί να μην παίρνω φέτος πολύ χρόνο συμμετοχής, αλλά δεν παύει να είμαι κομμάτι της ομάδας. Μοιράζομαι τις χαρές και τις λύπες τις ομάδας, όπως αυτή που δεν μπορέσαμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι εδώ για να βοηθήσω όποτε χρειαστεί και από εκεί και πέρα είναι στην κρίση του προπονητή.

Σε προσωπικό επίπεδο τι φιλοδοξίες και τι όνειρα έχεις για τη συνέχεια;

Πρώτα από όλα θέλω να αρχίσω να παίζω σιγά - σιγά και από εκεί και πέρα όλα θα έρθουν με το χρόνο τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ