ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ

Τζαναβάρας: "Χαρούμενος μόνο για το Κύπελλο"

Τζαναβάρας: "Χαρούμενος μόνο για το Κύπελλο"
INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου χαρούμενος για την κατάκτηση του τίτλου όχι όμως και για την εμφάνιση των παικτών του.

Ο τεχνικός της Λάρισας κ. Παναγιώτης Τζαναβάρας ασφαλώς ικανοποιημένος από την νίκη της ομάδας του και την κατάκτηση του τίτλου υποστήριξε στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση ότι χάρηκε μόνο για το Κύπελλο και δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του ενώ έδωσε συγχαρητήρια και στους προκατόχους του.

"Πετύχαμε μια πάρα πολύ δύσκολη, αλλά σημαντική νίκη, πήραμε το Κύπελλο και δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας. Η ΑΕΛ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, περνάει την περιπέτεια της στα γήπεδα της Γ' Εθνικής. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και στους πρώην προπονητές γιατί και αυτοί έφτασαν την ομάδα εδώ και εγώ απλώς έχω την χαρά να χαίρομαι την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αγχώθηκε πολύ η ομάδα γιατί όπως προείπα η φανέλα της Λάρισας είναι βαριά. Αλλά πρέπει να μάθουν να αντέχουν αφού παίζουν στην Λάρισα. Το αποτέλεσμα μας ικανοποίησε όχι όμως και η εμφάνιση καθώς περίμενα να δω άλλα πράγματα, στην κυκλοφορία, στην κατοχή και δεν τα είδα. Μην ξεχνάτε ότι είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την περασμένη Κυριακή στην Κοζάνη που η ομάδα μου ήταν καλύτερη από ότι είδαμε σήμερα.

Να δώσω συγχαρητήρια ξανά στους ποδοσφαιριστές μας, στους διαιτητές αλλά και στην ΕΠΟ για την διοργάνωση του θεσμού και θεωρώ ότι όλα πήγαν καλά".

Για τις αλλαγές που έκανε:
"Η ομάδα δεν μπορούσε να λειτουργήσει και να προστατεύσει την μπάλα. Ο Πανελευσινιακός έβαζε συνέχεια παίκτες μπροστά και προσπαθήσαμε να καλύψουμε τα μετόπισθεν. Δεν κινδυνέψαμε από οργανωμένες φάσεις του Πανελευσινιακού αλλά από λάθη δικά μας. Είπαμε στο ημίχρονο να πιέσουμε για ένα τρίτο γκολ για να τελειώσουμε το ματς. Είπαμε ότι αν δεν τα καταφέρουμε δεν θα δεχτούμε τέρμα. Ήμασταν προετοιμασμένοι για όλες τις καταστάσεις".

Για το τι τον προβλημάτισε:
"
Είδα παίκτες να πηγαίνουν δεύτεροι στην μπάλα και ο Πανελευσινιακός είχε μεγαλύτερη ταχύτητα από εμάς. Εμείς προσπαθήσαμε να φρεσκάρουμε την ομάδα αλλά δεν είδα αυτά που περίμενα σήμερα. Προσπάθησα να τους δώσω να καταλάβουν ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και η ομάδα της Ελευσίνας μας δυσκόλεψε πάρα πολύ, έχει καλή ομάδα και θέλω να του δώσω συγχαρητήρια".

Για τα εύκολα αμυντικά λάθη:
"Με προβληματίζουν πάρα πολύ, πάρα πολύ, ίσως αυτό να είναι και το πρώτο που μας απασχολεί. Δεν μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα από έμπειρους παίκτες. Είναι ανεπίτρεπτο να γίνονται τέτοια λάθη".

Για αλλαγές ενόψει Τετάρτης:
"
Θέλω λίγο να ξεκουράσω το κεφάλι μου και να ηρεμήσω αλλά ναι θα κάνω αλλαγές"

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ