ΑΕΚ

TVarenasport: "Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς έχει υπογράψει στην ΑΕΚ"

Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς με τη φανέλα της Στεάουα Βουκουρεστίου
Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς με τη φανέλα της Στεάουα Βουκουρεστίου AP PHOTO/VADIM GHIRDA

Σύμφωνα με τη σέρβικη ιστοσελίδα "TVArenasport", η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τον Μπόγκνταν Πλάνιτς, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και αποχώρησε απ' τη Μακάμπι Χάιφα.

Η ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην επισημοποίηση της πρώτης της μεταγραφής. Σύμφωνα με τη σέρβικη ιστοσελίδα "tvarenasport", η Ένωση εμφανίζεται να έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Μπόγκνταν Πλάνιτς.

Ο Πλάνιτς είναι 29 ετών, αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, και έμεινε ελεύθερος απ' την Μακάμπι Χάιφα. Στο παρελθόν μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Στεάουα, Βοϊβοντίνα, Ερυθρό Αστέρα και Μπέογκραντ.

Τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 36 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την Μακάμπι έχοντας σκοράρει τέσσερα γκολ και μοιράζοντας και μία ασίστ.

Ενδιαφέρον και για Λε Ταλέκ

Το δημοσίευμα επίσης αναφέρει ότι η ΑΕΚ και συγκεκριμένα ο Μιλόγεβιτς προσπαθεί να διατηρήσει στο δυναμικό της τον Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Παράλληλα, οι Σέρβοι υποστηρίζουν πως η Ένωση ενδιαφέρεται και για τον Νταμιάν Λε Ταλέκ, ο οποίος αγωνίζεται στη Μονπελιέ. Μάλιστα, ο 31χρονος χαφ είχε συνεργαστεί με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο παρελθόν στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Λε Ταλέκ τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Μονπελιέ αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ