ΑΕΚ

Τσούμπερ: "Θέλουμε πολύ να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα"

Ο Τσούμπερ με τη φανέλα της ΑΕΚ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Ιωνικό
Ο Τσούμπερ με τη φανέλα της ΑΕΚ INTIME

Ο Στίβεν Τσούμπερ μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ, το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τους στόχους της Ένωσης για φέτος.

Συνέντευξη στο κανάλι του ΟΠΑΠ έδωσε ο Στίβεν Τσούμπερ ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ (26/09, 20.30).

Ο Ελβετός μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ, το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τους στόχους της Ένωσης για φέτος.

Αρχικά, μιλώντας για τους λόγους που τον έκαναν να πει "ναι" στην πρόταση της ΑΕΚ είπε: "Για μένα ήταν η σωστή απόφαση. Δεν ήταν για το πρωτάθλημα ή την χώρα (η απόφαση) αλλά για το ποδόσφαιρο και το πάθος. Ένοιωθα τέλεια στις συζητήσεις που είχα με τους ανθρώπους της ομάδας και στο τέλος αποφάσισα να έρθω εδώ αντί να πάω σε άλλη ομάδα".

Για τις πρώτες εντυπώσεις από την Ελλάδα: «Ο καφές είναι διαφορετικός! Η περιοχή είναι τέλεια όπως και οι εγκαταστάσεις. Είναι σχεδόν όπως στην Γερμανία. Ηταν μια έκπληξη για μένα. Οι Ελληνες είναι ζεστοί άνθρωποι και τους αρέσει το ποδόσφαιρο με πάθος».

Για την προσαρμογή και τα γρήγορα γκολ με την ΑΕΚ: «Το ποδόσφαιρο είναι σαν μια γρήγορη πρώτη δουλειά. Όταν σκοράρεις λένε ότι έφτασες γρήγορα, ενώ όταν δεν σκοράρεις λένε ότι χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο. Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι είμαι πάντα συγκεντρωμένος στον εαυτό μου, στην δουλειά μου στο γήπεδο και αν σκοράρω είναι πολύ καλό για μένα, αλλά και για όλη την ομάδα επειδή χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να γνωρίσουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο. Αγώνα με τον αγώνα θα ταιριάξουμε καλύτερα».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Θέλω να το κερδίσουμε. Για τους οπαδούς, αλλά και τους ανθρώπους στην ομάδα είναι πολύ σημαντικό να τους κερδίσουμε και καταλαβαίνω ότι η αίσθηση για εμάς, τους παίκτες, θα πρέπει να είναι ένα κανονικό παιχνίδι όπως πρέπει να συγκεντρωνόμαστε σε κάθε ματς. Την Κυριακή λίγο παραπάνω γιατί κι αυτοί όπως κι εμείς θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα».

Για το πρωτάθλημα: «Για μένα και όλη την ομάδα, το θέλουμε πολύ. Δουλεύουμε σκληρά για να το πετύχουμε, αλλά ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο να τα καταφέρουμε. Πρέπει να έχουμε υπομονή και να είμαστε προσγειωμένοι για να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο ματς. Όταν θες να κερδίσεις κάτι τέτοιο, πρέπει να δουλέψεις πραγματικά σκληρά σαν ομάδα»

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Τα τελευταία χρόνια δεν είχα ευκαιρία να παίξω ολόκληρη σεζόν. Αυτός είναι ο βασικός μου στόχος. Ξέρω τι μπορώ να κάνω όταν παίζω ολόκληρα παιχνίδια κι εδώ έχω την ευκαιρία. Αυτό που παίρνω από την ομάδα και τον προπονητή είναι θετικό για μένα. Και είναι σημαντικό να παίζω καλά»

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ