100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΚ

Τσούμπερ: "Η ΑΕΚ είναι το σπίτι μου" - Μάνταλος: "Ελπίζω να κλείσω την καριέρα μου εδώ"

Τσούμπερ: "Η ΑΕΚ είναι το σπίτι μου" - Μάνταλος: "Ελπίζω να κλείσω την καριέρα μου εδώ"
PRINT SCREEN

Τόσο ο Στίβεν Τσούμπερ, όσο και ο Πέτρος Μάνταλος έστειλαν τα δικά τους ξεχωριστά μηνύματα στην μοναδική εκδήλωση της ΑΕΚ για τον εορτασμό των 100 χρόνων ιστορίας.

Σε μια μοναδική εκδήλωση στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ γιόρτασε την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση της, με 32.000 φιλάθλους να παρευρίσκονται στην OPAP Arena για να βιώσουν τις ξεχωριστές στιγμές.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα βρέθηκε σύσσωμο στις κερκίδες του γηπέδου, με τους αρχηγούς της "Ένωσης", Στίβεν Τσούμπερ και Πέτρο Μάνταλο να στέλνουν τα δικά τους μηνύματα στους φιλάθλους των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στίβεν Τσούμπερ:

"Πρώτα από όλα χαιρετώ τον κόσμο της ΑΕΚ. Αυτή η ομάδα σημαίνει πολλά για εμένα. Όλοι γνωρίζουν ότι νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ, όχι μόνο σε αυτόν τον εκπληκτικό σύλλογο, αλλά και σε αυτή την υπέροχη χώρα.

Η ΑΕΚ σημαίνει για εμένα να νιώθω ασφαλής, να νιώθω ότι βρίσκομαι στο σπίτι μου και ξέρω ότι η ΑΕΚ θα είναι πάντα στην καρδιά μου".

Το συγκινητικό μήνυμα του Πέτρου Μάνταλου:

"Θα ήθελα να ευχηθώ και εγώ από την πλευρά μου χρόνια πολλά σε αυτή στην ΑΕΚ μας. Είναι φορές που αναρωτιέμαι γιατί άργησε τόσο πολύ αυτό το γήπεδο.

Τώρα καταλαβαίνω την ενέργεια που σου δίνει αυτό το γήπεδο. Έχω δύο πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα μαζί με την ομάδα, θα μπορούσαμε να έχουμε πολύ περισσότερα αν παίζαμε σε αυτό το γήπεδο από την αρχή. Όπως νιώθουν όλοι οι συμπαίκτες μου, νιώθω και εγώ πανευτυχής. Ελπίζω να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ".

TAGS 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ