ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσοκάι: "Ανυπομονούσα να έρθω στον Παναθηναϊκό, θα αρέσω στους οπαδούς του"

Τσοκάι: "Ανυπομονούσα να έρθω στον Παναθηναϊκό, θα αρέσω στους οπαδούς του"
EUROKINISSI

Πολύ ευχαριστημένος με το νέο βήμα στην καριέρα του που τον βρίσκει στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Ένις Τσοκάι, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι των πρασίνων στο Youtube.

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό και την άφιξή του στην Ελλάδα και μία ημέρα μετά από την παρουσία του στην Λεωφόρο (είδε διά ζώσης το ματς με τον ΠΑΣ) και τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε, ο Ένις Τσοκάι παραχώρησε δηλώσεις και στο PAO TV, εκφράζοντας τη χαρά του για τη μεταπήδησή τους στους πράσινους και στέλνοντας μήνυμα στους οπαδούς του τριφυλλιού πως θα τους "κερδίσει" με το παιχνίδι του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι έκανε όταν ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: "Όταν άκουσα για την πρόταση του Παναθηναϊκού, ένιωσα μεγάλη χαρά, καθώς είναι ένα μεγάλο κλαμπ και ανυπομονούσα να έρθω εδώ".

Για το στιλ του παιχνιδιού του: "Είμαι αμυντικός μέσος και οι ικανότητες μου είναι να τρέχω πολύ, να πηγαίνω επιθετικά στην μπάλα, να έχω στην κατοχή μου την μπάλα και θεωρώ ότι θα αρέσω στους οπαδούς".

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους οπαδούς της νέας του ομάδας: "Τους λέω ότι θέλω να είναι στο πλευρό μας και να μας παρακολουθούν από κοντά στο γήπεδο, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει πολλές νίκες μπροστά του".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ