ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τσιμίκας: Προχωρούν οι συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου με την Λίβερπουλ, γράφει ο Ρομάνο

Ο Κώστας Τσιμίκας στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Ντέρμπι Κάουντι
Ο Κώστας Τσιμίκας στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Ντέρμπι Κάουντι 2022 AP PHOTO/JON SUPER

Σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Λίβερπουλ προχωράει με γοργούς ρυθμούς της συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του Κώστα Τσιμίκα έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Κώστας Τσιμίκας διανύει την τέταρτη του σεζόν στη Λίβερπουλ, με τους Reds να θέλουν να κρατήσουν τον Έλληνα αριστερό μπακ και για τα επόμενα χρόνια. Έτσι, έχουν βάλει μπροστά την επέκτασή του συμβολαίου του.

Την Παρασκευή (8/9) ο έμπειρος δημοσιογράφος, Τζέιμς Πιρς του Athletic, έγραψε πως Τσιμίκας είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο που θα τον δένει μέχρι το 2027 με την Λίβερπουλ.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο με δικό του tweet δύο μέρες αργότερα επιβεβαιώνει τις προχωρημένες διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών: "Η Λίβερπουλ τώρα προχωράει τις συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του Τσιμίκα. Οι διαπραγματεύσεις προχωρούν, ώστε να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν ταχύτερα".

Ο Τσιμίκας βρίσκεται στη Λίβερπουλ από το 2020, όταν τον αγόρασε από τον Ολυμπιακό. Ο 27χρονος αριστερός μπακ, του οποίου το υπάρχον συμβόλαιο με τους Reds λήγει το 2025, έχει 62 συμμετοχές με την αγγλική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ