ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τσιμίκας: "Να παλέψουμε σκληρά και να πετύχουμε μία διάκριση"

Ο Τσιμίκας στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Εθνικής με το Μαυροβούνιο
Ο Τσιμίκας στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Εθνικής με το Μαυροβούνιο INTIME

Ο Κώστας Τσιμίκας εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Εθνικής απέναντι στο Μαυροβούνιο (28/3, COSMOTE SPORT 1HD, OPEN TV, LIVE SPORT24) και αναφέρθηκε στο τι πρέπει να έχει η ομάδα του για να πετύχει μία διάκριση.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο (28/3, COSMOTE SPORT 1HD, OPEN TV, LIVE SPORT24) σε φιλικό αγώνα. Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα, αναφέρθηκε στον Γκουστάβο Πογέτ, ενώ τόνισε πως άπαντες στην Εθνική θα παλέψουν σκληρά, ώστε στο τέλος να πετύχουν μία διάκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσιμίκα:

Τι περιμένετε από το αύριανο παιχνίδι; "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο. Είμαστε έτοιμοι, ήρθαμε για να νικήσουμε. Είμαστε λίγες μέρες με το νέο μας προπονητή, θα είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι μας με το νέο μας προπονητή. Έχουμε προπονηθεί σκληρά, θέλουμε να δείξουμε τα αποτελέσματα της έως τώρα δουλειά μας, για αυτό είναι άλλωστε τα φιλικά, για να βελτιωθούμε, να περάσουμε τις νέες ιδεές του προπονητή. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, αλλά θεωρώ πως είμαστε καλά προετοιμασμένοι".

Πόσο έχετε ανταποκριθεί στις ιδέες του κ. Πογέτ; "Κάθε αρχή είναι δύσκολη. Είναι αρκετά νέα και φρέσκα τα πράγματα για εμάς αλλά προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στο 100% στο πως θέλει να παίζουμε. Στο πρώτο ματς θεωρώ πως τα πήγαμε αρκετά καλά. Θα προσπαθήσουμε να το επαναλάβουμε και κόντρα στο Μαυροβούνιο. Όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι. Παίζουμε για να γινόμαστε καλύτεροι ώστε στο μέλλον να μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια".

Το κλίμα στην ομάδα δείχνει να παραμένει εξαιρετικό, το είδαμε και μετά το ματς με τη Ρουμανία. Αποτελεί οδηγό για το μέλλον; "Σίγουρα είναι οδηγός μας, το έχουμε χτίσει εδώ και καιρό. Όλα τα παιδιά θέλουμε ακριβώς το ίδιο, να πετύχουμε μια διάκριση. Για αυτό ο κάθε ένας βοηθάει τον άλλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι και να δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό".

Μετά από τέσσερα χρόνια στην Εθνική ομάδα αι 17 διεθνεί παιχνίδια μπορείς να ξερωχίσεις ποιο στοιχείο πιστεύεις πως είχε η ομάδα στη Ρουμανία και πρέπει να έχει και αύριο; "Το σημαντικό είναι να έχουμε θέληση, να κάνουμε ότι μας έχει δείξει ο προπονητής μας αυτές τις μέρες, να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% στους στόχους που έχει η ομάδα, να παλέψουμε σκληρά για ότι θέλουμε να πετύχουμε και στο τέλος ευελπιστούμε να μπορέσουμε να πετύχουμε μια διάκριση. Ότι έχουμε δουλέψει αυτές τις μέρες να βγει. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνει κάθε ποδοσφαιριστής από το να δουλεύει και να δίνει το 100%".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ