Τσίκνισαν με ψάρι οι ερυθρόλευκοι

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε το τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα για να γιορτάζει τα γενέθλια του και τη σπουδαία νίκη στην Ρωσία.
Οι συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού αυτή την εβδομάδα δεν έδωσαν την ευκαιρία στον Ερνέστο Βαλβέρδε να γιορτάσει τα γενέθλια του μαζί με την ομάδα.
Το ταξίδι μάλιστα την Ρωσία μπορεί να ήταν σκέτη ταλαιπωρία όμως κατά την επιστροφή οι ερυθρόλευκοι γιόρτασαν με τη χαρά τους το σπουδαίο διπλό επί της Ρουμπίν.
Την Πέμπτη το μεσημέρι ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε την έκπληξη και αμέσως μετά την προπόνηση έκανε το τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα, που είχε φυσικά διπλό λόγο για να πανηγυρίζει.
Αν και Τσικνοπέμπτη βέβαια το μενού δεν περιλάμβανε κρέας αλλά ψάρι και μάλιστα αρκετό.
Το “παρών” έδωσε όπως ήταν λογικό και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, που μοίραζε συγχαρητήρια σε όλους και έδωσε το σύνθημα για νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που πλησιάζει.