ΑΕΚ

Τσιγκρίνσκι: "Η ΑΕΚ επέμενε πιο πολύ απ' όλους"

Τσιγκρίνσκι: "Η ΑΕΚ επέμενε πιο πολύ απ' όλους"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγο πριν την πρώτη προπόνηση του με την ΑΕΚ, ο ΝτμίτροΤσιγκρίνσκι μίλησε σε ουκρανική εφημερίδα για τον τρόπο που έγινε η μεταγραφή του.

Για τους λόγους που έφυγε από τη Ντνίπρο αλλά και κυρίως γι αυτούς που τον κέρδισε η ΑΕΚ καθώς υπήρχαν και άλλες προτάσεις, μίλησε στην ουκρανική "sportarena" ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

"Το συμβόλαιο μου με την Ντίπρο λύθηκε με κοινή συναίνεση, παρόλο που έληγε στο τέλος του 2016. Οι λόγοι που έφυγα; Νομίζω δεν χρειάζεται καν να εξηγήσω.

Το γεγονός πως δεν θα έπαιζε η ομάδα στην Ευρώπη, δεν είναι το χειρότερο. Ήταν λυπηρό που εδώ και πολύ καιρό χάθηκε η υποστήριξη, δεν υπήρχαν χρήματα και το μέλλον είναι αβέβαιο. Μπορεί η ομάδα ακόμα και να εξαφανιστεί.

Πολλά συμβόλαια έχουν λήξει και οι παίκτες φεύγουν. Όλη αυτή η κακή κατάσταση ήταν από τον Φθινόπωρο του 2015. Κάτι έπρεπε να κάνω για να αλλάξω πράγματα και η πρόταση της ΑΕΚ ήρθε την κατάλληλη στιγμή.

Υπήρχε ενδιαφέρον και από την Λεχ Πόζναν και από τουρκικές ομάδες αλλά και από την Γερμανία. Αλλά η ΑΕΚ επέμενε περισσότερο και νομίζω πως δεν έκανε τελικά λάθος που υπέγραψα στην Ελλάδα.

Ο Κετσπάγια μου είπε πως έχω κάτι να αποδείξω και συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Είναι ένας άνθρωπος αποφασιστικός, λάτρης της πειθαρχίας και με εξαιρετική φήμη. Έχω φιλοδοξία και θέλω να κερδίζω με την ΑΕΚ", δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ