ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσέριν: "Τα ντέρμπι είναι ξεχωριστά παιχνίδια, να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό"

Ο Τσέριν στη διάρκεια του φιλικού Παναθηναϊκός - Βόλος | 24 Ιουλίου 2022
Ο Τσέριν στη διάρκεια του φιλικού Παναθηναϊκός - Βόλος | 24 Ιουλίου 2022 EUROKINISSI SPORTS

Ο Άνταμ Τσέριν με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι στάθηκε στην ξεχωριστή σημασία που έχουν τα ντέρμπι, όπως αυτά με την ΑΕΚ, και το πώς τα περιμένει ο κάθε ποδοσφαιριστής.

Όι Τσέριν και Τσόκαϊ μίλησαν στην εκπομπή "Sportshow" της COSMOTE TV που θα προβληθεί την Κυριακή από τις 18.30 έως τις 19.30 στην οποία περιλαμβάνεται και το pre game του αγώνα των δύο ομάδων για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Ο Σλοβένος μέσος αρχικά στάθηκε στη νίκη επί του Λεβαδειακού και εν συνεχεία μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στην Ένωση και στη σημασία που έχει για κάθε ποδοσφαιριστή.

"Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι αυτό απέναντι στον Λεβαδειακό και είμαστε χαρούμενοι που μαζέψαμε τους τρεις βαθμούς γιατί στο τέλος είναι μια νίκη".

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ:

"Έρχεται ένα ντέρμπι και είναι καλό που πήραμε νίκη στον προηγούμενο αγώνα. Τα ντέρμπι στο ποδόσφαιρο είναι κάτι το διαφορετικό, είναι διαφορετικά ματς από τα υπόλοιπα και δεν παίζει ρόλο αν ο αντίπαλος έχασε στο προηγούμενο παιχνίδι κι εμείς νικήσαμε".

Για την ατμόσφαιρα:

"Νομίζω ότι θα υπάρχουν πολλά συναισθήματα, η ατμόσφαιρα θα έχει μεγάλη ένταση και περιμένουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Φυσικά, γνωρίζουμε πως η διαφορά είναι πλέον στους επτά βαθμούς, αλλά επίσης ξέρουμε πως το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ… δρόμο, οπότε δεν θ’ αποφασιστεί τίποτα μεθαύριο, σ’ αυτό το παιχνίδι, το ξέρουμε. Όπως επίσης και στο μεθεπόμενο παιχνίδι, οπότε νομίζω πως το καλύτερο για εμάς είναι να συγκεντρωθούμε στον προσεχή αγώνα και να βγάλουμε την καλύτερη απόδοση που μπορούμε".

Για τη σημασία της αναμέτρησης:

"Βεβαίως και είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, ένας πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς και ανυπομονούμε γι’ αυτόν, διότι ως ποδοσφαιριστής θέλεις να παίζεις σε τέτοια παιχνίδια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αυτό το ματς είναι μπροστά μας και όπως είπα πριν, είμαστε έτοιμοι, δουλέψαμε σκληρά και ανυπομονούμε για την Κυριακή".

Τσόκαϊ: "Έχουμε μεγάλο κίνητρο"

Από την πλευρά του ο Τσόκαϊ στάθηκε στο κίνητρο που υπάρχει σε όλους στον Παναθηναϊκό για ένα θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή το βράδυ κόντρα στην ΑΕΚ καθώς τόνισε:

"Πρώτα απ’ όλα ερχόμαστε από μια καλή νίκη, πολύ σημαντική νίκη και θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι που έρχεται με την ΑΕΚ όπως κάθε επόμενο παιχνίδι που έχουμε στο πρωτάθλημα. Βεβαίως και είναι ένας σημαντικός αγώνας, μιας και πρόκειται για το αθηναϊκό ντέρμπι.

Μπορώ να πω ότι έχουμε μεγάλο κίνητρο γι’ αυτή την αναμέτρηση και θα δώσουμε το 100% προκειμένου να μπούμε στο γήπεδο και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι.

Έχουμε δει πως παίζει η ΑΕΚ, παρατηρήσαμε τους αγώνες της και είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε τα πάντα για να τους κερδίσουμε και να επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι. Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Κυριακή για να δούμε τι θα συμβεί…"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ