ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα επτά χρόνια με τον Βραζιλιάνο φορ Ουάσινγκτον

Τσέλσι: Υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα επτά χρόνια με τον Βραζιλιάνο φορ Ουάσινγκτον
PRINT SCREEN

Η διοίκηση της Τσέλσι δεν σταματάει τις μεταγραφές στην προσπάθειά της να δυναμώσει το ρόστερ του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με το τελευταίο απόκτημα των μπλε να είναι ο Ντέιβιντ Ουάσινγκτον με τον οποίο συμφώνησε για τα επόμενα επτά χρόνια.

Μετά από μία εξαιρετική σεζόν στην Νότια Αμερική με τη φανέλα της Σάντος ο Ντέιβιντ Ουάσινγκτον έκανε το μεγάλο άλμα, με την Τσέλσι να έρχεται σε συμφωνία με τους Βραζιλιάνους και να υπογράφει επταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον 18χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομται σε μία τεράστια ομάδα όπως η Τσέλσι. Ανυπομονώ να κάνω το ντεμπούτο μου εδώ σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, με πολλά γκολ και ασίστ", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο παίκτης, ο οποίος εκτός από τη θέση του σέντερ φορ μπορεί να παίξεις και στα άκρα της επίθεσης ή και πίσω από τον κλασικό επιθετικό.

Σημείωνεται πως ο Ουάσινγκτον άρχισε την καριέρα του στην Γκρέμιο, πριν μετακομίσει στην Σάντος το 2016, με την οποία πρόλαβε να πάρει μέρος σε 16 επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις και να πετύχει 2 γκολ πριν μετακομίσει στο Λονδίνο.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ