ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ

Τσέλσι - Τσέστερφιλντ 5-1: Πρόκριση κόντρα σε ομάδα 5ης κατηγορίας

Οι παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Τσέστερφιλντ για τη φάση των 64 του FA Cup 2021-2022 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022
Οι παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Τσέστερφιλντ για τη φάση των 64 του FA Cup 2021-2022 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022 © 2022 MATT DUNHAM/ASSOCIATED PRESS

Η Τσέλσι δεν αντιμετώπισε πρόβλημα κόντρα στην Τσέστεφιλντ, ειδικά από τη στιγμή που ο Τόμας Τούχελ έβαλε αρκετούς βασικούς, φτάνοντας στη νίκη με 5-1 για τη φάση των 64 του FA Cup.

Η Τσέλσι παρατάχθηκε έπειτα από καιρό με επιθετικό δίδυμο τους Ρομέλου Λουκάκου και Τίμο Βέρνερ ίσως στο πιο αχρείαστο παιχνίδι. Το αποτέλεσμα ήταν να επιβληθεί με 5-1 της Τσέστερφιλντ στο "Στάμφορντ Μπριτζ" για τη φάση των 64 του FA Cup.

Ο Τόμας Τούχελ δεν χαρίστηκε την ομάδα της 5ης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος και γι' αυτό οι "μπλε" έφτασαν στην πρόκριση ουσιαστικά από το 1ο ημίχρονο. Βέρνερ, Κάλουμ Χάντσον Οντόι, Λουκάκου και Αντρέας Κρίστενσεν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ στο 2ο μέρος ο ρυθμός έπεσε λόγω και της βροχής. Το πέναλτι του Χακίμ Ζιγές στο 55' ήταν το μοναδικό γκολ της Τσέλσι, η οποία στο 2ο ημίχρονο αναδείχθηκε... ισόπαλη με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βρήκαν ένα ιστορικό γκολ με τον Ακουάσι Ασάντε στο τέλος.

FA Cup: Τα αποτελέσματα της φάσης των 64

Τα highlights

Νιούκαστλ - Κέμπριτζ 0-1

Χαλ - Έβερτον 2-3 παρ. (1-1- κ.α.)

Σουίντον - Μάντσεστερ Σίτι 1-4

Μίλγουολ - Κρίσταλ Πάλας 1-2

Λέστερ - Γουότφορντ 4-1

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ