ΑΓΓΛΙΑ

Τσέλσι - Σαουθάμπτον 3-3: Νέο κάζο για τους μπλε

Chelsea's Kai Havertz, right, and Southampton's Ryan Bertrand challenge for the ball during the English Premier League soccer match between Southampton and Chelsea at the Stamford Bridge in London, England, Saturday, Oct. 17, 2020.(Matthew Childs/Pool via AP)
Chelsea's Kai Havertz, right, and Southampton's Ryan Bertrand challenge for the ball during the English Premier League soccer match between Southampton and Chelsea at the Stamford Bridge in London, England, Saturday, Oct. 17, 2020.(Matthew Childs/Pool via AP) MATTHEW CHILDS/POOL VIA AP

Ο Τίμο Βέρνερ πανηγύρισε τα πρώτα του γκολ στην Premier League με τη φανέλα της Τσέλσι αλλά δεν ήταν αρκετά για την ομάδα του Λάμπαρντ να πάρει το τρίποντο κόντρα στην Σαουθάμπτον, η οποία ισοφάρισε σε 3-3 στις καθυστερήσεις (VIDEO).

Μετά από την εντός έδρας ήττα από την Λίβερπουλ (0-2) και την εκτός έδρας ισοπαλία με τη νεοφώτιστη Γουέστ Μπρομ (3-3), το απόγευμα του Σαββάτου ήρθε η τρίτη απώλεια για την Τσέλσι και μάλιστα σε πέντε μόλις αγωνιστικές από την έναρξη της φετινής Premier League.

Η ομάδα που υποχρέωσε σε νέο σοκ τους Λονδρέζους ήταν η Σαουθάμπτον, μετά από ένα συναρπαστικό ματς που έλαβε χώρα στο Στάμφορντ Μπριτζ και το οποίο βρήκε τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν συνολικά έξι τέρματα.

Οι μπλε πήραν σημαντικό προβάδισμα πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου με τον Βέρνερ να ανοίγει λογαριασμό πετυχαίνοντας τα δύο πρώτα του γκολ στην Premier League, όμως οι άγιοι δεν τα παράτησαν και με τους Ινγκς και Άνταμς έφεραν το ματς στα ίσα στο 57' (ο Κέπα είχε ευθύνη στο δεύτερο γκολ).

Δύο λεπτά μετά το γκολ της ισοφάρισης που δέχτηκε, η Τσέλσι έδειξε τα αντανακλατικά της, με τον Χάβερτς να γράφει το 3-2, όμως στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε η ψυχρολουσία για τους παίκτες του Λάμπαρντ, με τον Βέστεργκααρντ να σκοράρει για τους φιλοξενούμενους στο 92' και να τους προσφέρει ένα παλικαρίσιο βαθμό απέναντι σε ομάδα που έχει θέσει ξεκάθαρα ως στόχο τη φετινή σεζόν την κατάκτηση της Premier League.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 17 Οκτωβρίου

Εβερτον - Λιβερπουλ 2-2 (19' Κιν, 81' Κάλβερτ-Λιούιν / 3' Μανέ, 72' Σαλάχ)

Τσέλσι - Σαουθάμπτον 3-3 (15' 29' Βέρνερ, 59' Χάβερτς / 43' Ινγκς, 57' Άνταμς, 90+2' Βέστεργκααρντ)

Μάντσεστερ Σίτι - Αρσεναλ (19:30)

Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)

Κυριακή 18 Οκτωβρίου

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Φούλαμ (14:00)

Κρίσταλ Πάλας - Μπράιτον (16:00)

Τότεναμ - Γουέστ Χαμ (18:30)

Λέστερ - Αστον Βίλα (21:15)

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου

Γουέστ Μπρομ - Μπέρνλι (19:30)

Λιντς - Γουλβς (22:00)

Δείτε εδώ αναλυτικά τη βαθμολογία της Premier League και όχι μόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ