ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Προσφέρει τον Βέρνερ στη Γιουβέντους ως δέλεαρ για τον Ντε Λιχτ

Ο Βέρνερ πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση της Λούτον κόντρα στην Τσέλσι
Ο Βέρνερ πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση της Λούτον κόντρα στην Τσέλσι 2022 AP PHOTO/IAN WALTON

Η Τσέλσι ενδιαφέρεται θερμά για την απόκτηση του Ματίας Ντε Λιχτ και μάλιστα βάζει και τον Τίμο Βέρνερ στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ως αντάλλαγμα για να μειώσει το κόστος μεταγραφής του Ολλανδού στόπερ.

Ο Ματίας Ντε Λιχτ είναι πολύ πιθανό να μη συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους, καθώς έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον ομάδων της Premier League, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι να ενδιαφέρονται θερμά για την απόκτησή του.

Μάλιστα οι Λονδρέζοι είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Τίμο Βέρνερ ως "έμψυχο αντάλλαγμα". Οι μπιανκονέρι θέλουν να ενισχυθούν στην επίθεσή τους μετά την απώλεια του Ντιμπάλα και είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν, ενώ με θετικό μάτι βλέπει την προοπτική της μετακίνησης του και ο Γερμανός φορ.

Μέχρι στιγμής η πρόταση των μπλε δεν ικανοποιεί τη Γιουβέντους, αν και οι δύο πλευρές δεν έχουν καθίσει ακόμα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, πέραν των πρώτων διερευνητικών επαφών. Ο Ντε Λιχτ έχει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους μέχρι το καλοκαίρι του 2024, έχοντας ρήτρα αποδέσμευσης 120 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ PREMIER LEAGUE SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ