ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Ζοάο Φέλιξ είναι ευχαριστημένος στους μπλε και θα πιέσει για τη μονιμοποίησή του

Τσέλσι: Ο Ζοάο Φέλιξ είναι ευχαριστημένος στους μπλε και θα πιέσει για τη μονιμοποίησή του
Ο Ζοάο Φέλιξ @ 2023 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο Ζοάο Φέλιξ θέλει να μείνει στην Τσέλσι και μετά το πέρας του δανεισμού του από την Ατλέτικο, πιέζοντας για τη μονιμοποίησή του στους μπλε στο προσεχές μεταγραφικό παζάρι.

Ο Ζοάο Φέλιξ μεταπήδησε στην Τσέλσι σε ένα μεταβατικό στάδιο των μπλε σε όλα τα επίπεδα, με αποτέλεσμα η πορεία του έως τώρα να μην είναι η καλύτερη με εξαίρεση φυσικά την πρόκριση στους "8" του Champions League.

Ο Πορτογάλος φορ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο ντεμπούτο του και έχασε τα επόμενα τρία ματς στην Premier League, ωστόσο στην επιστροφή του σκόραρε κόντρα στη Γουέστ Χαμ το μοναδικό γκολ που έχει πετύχει με τους μπλε έως τώρα.

Παρότι η πορεία του δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, ο ίδιος βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να παραμείνει κάτοικος Λονδίνου και μετά το καλοκαίρι και μάλιστα θα ασκήσει πιέσεις προς αυτή την κατεύθυνση, σύμφωνα με τον Ματέο Μορέτο, ενώ ο Τοντ Μπόλι αναμένεται να διαπραγματευτεί με την Ατλέτικο το καλοκαίρι.

Ο Φέλιξ αγωνίζεται με εξάμηνο δανεισμό και χωρίς οψιόν αγοράς στην Τσέλσι από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το συμβόλαιό του στους ροχιμπλάνκος εκπνέει το καλοκαίρι του 2027, ωστόσο ο ίδιος θα ήθελε να αποχωρήσει, καθώς έχει "ψυχρές" σχέσεις με τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΤΛΕΤΙΚΟ PREMIER LEAGUE LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ