ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Τζέιμς πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και θα μείνει στα πιτ για 4 μήνες

Ο Ρις Τζέιμς με τη φανέλα της Τσέλσι σε ματς της Premier League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 12 Νοεμβρίου 2023
Ο Ρις Τζέιμς με τη φανέλα της Τσέλσι σε ματς της Premier League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 12 Νοεμβρίου 2023 @2023 IAN WALTON/AP IMAGES

O Ρις Τζέιμς πήρε την απόφαση να απαλλαχτεί οριστικά από τα προβλήματα μυικών τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν από την αρχή της περασμένης σεζόν, με τον αρχηγό της Τσέλσι να υποβάλλεται σε εγχείριση που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις μήνες.

Τα προβλήματα μυικών τραυματισμών ήταν ο μεγάλος βραχνάς για τον Ρις Τζέιμς από την έναρξη της σεζόν 2022-23 και έπειτα, με τον 24χρονο Άγγλο εξτρέμ να έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε μόλις 24 παιχνίδια της Premier League σε αυτό το διάστημα και να χάνει το μεγάλο ραντεβού του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα του Κατάρ.

Το γεγονός αυτό έκανε τον αρχηγό της Τσέλσι να πάρει μία μεγάλη και σημαντική απόφαση και αυτή ήταν να διαβεί την πόρτα του χειρουργείου, με τον παίκτη να υποβάλλεται σε εγχείριση που θα τον κρατήσει για ένα διάστημα τεσσάρων μηνών εκτός γηπέδων και τον ίδιο να το αποκαλύπτει μέσω ανάρτησης που έκανε στο Instagram.

"Ο ποδοσφαιρικός κόσμος ήξερε ότι τραυματίστηκα, αλλά η διαδικασία που θα ακολουθούσα αυτή τη φορά πήρε λίγο περισσότερο χρόνο για να βρω την καλύτερη δυνατή λύση. Έκανα χειρουργική επέμβαση σήμερα για να προσπαθήσω να διορθώσω το επαναλαμβανόμενο πρόβλημα των οπίσθιων μηριαίων, η αποκατάσταση έχει ξεκινήσει, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

Από αυτόν τον τραυματισμό, είχα μια καλή υποστήριξη, αλλά πολύ περισσότερο μίσος και αρνητικότητα. Πιστέψτε με, δεν θέλω να είμαι τραυματίας, είμαι πιο χαρούμενος όταν παίζω ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που δείχνουν με κατανόηση που με υποστηρίζουν παρά τα πάνω και τα κάτω μου. Να είστε καλά, Ρις", έγραψε χαρακτηριστικά.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ