ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Τούχελ ήρθε σε επαφή με Στέρλινγκ για να τον πείσει να προτιμήσει τους μπλε

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Γουλβς σε ματς της Premier League | 11 Μαΐου 2022
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Γουλβς σε ματς της Premier League | 11 Μαΐου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η Τσέλσι έχει τοποθετήσει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της τον Ραχίμ Στέρλινγκ και στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να τον πάρει από την Μάντσεστερ Σίτι, ο Τόμας Τούχελ ήρθε σε επικοινωνία μαζί του για να τον πείσει για το πλάνο των μπλε.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ έχει κλείσει ήδη μία επταετία στο Έτιχαντ, από τότε που πήρε την απόφαση να αφήσει την Λίβερπουλ και να μετακομίσει στην Σίτι, και έχει κατακτήσει πολλούς εγχώριους τίτλους με τους γαλάζιους του Μάντσεστερ, όμως αυτό το καλοκαίρι τον βρίσκει σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι στην καριέρα του.

Η περασμένη σεζόν τον βρήκε να έχει χάσει σε αρκετά ματς τη φανέλα του βασικού και το γεγονός αυτό τον προβλημαάτισε, με αρκετές ομάδες να εμφανίζονται πλέον διατεθειμένες να του χτυπήσουν την πόρτα για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Μία από αυτές είναι και η Τσέλσι, με την δις πρωταθλήτρια Ευρώπης να έχει μάλιστα πολύ θέσει ως προτεραιότητά της ενόψει της νέας σεζόν τον 27χρονο Άγγλο διεθνή επιθετικό και να κάνει ό,τι μπορεί για να τον δελεάσει. Σύμφωνα μάλιστα με τον δημοσιογράφο Νέιθαν Γκίσινγκ, ο Τόμας Τούχελ, ήρθε σε επαφή μαζί του για να του μιλήσει για το πλάνο της Τσέλσι, με τους δύο άνδρες να έχουν μία συζήτηση που εξελίχτηκε θετικά.

Η επικοινωνία του Γερμανού προπονητή με τον Άγγλο επιθετικό δείχνει και τη διάθεση των μπλε να ποντάρουν πάνω του, με τον ίδιο δημοσιογράφο να τονίζει πως για το κέντρο της άμυνας, οι Λονδρέζοι έχουν ως Νο 1 στόχο τον Ματάις Ντε Λιχτ της Γιουβέντους, παρακολουθώντας ταυτόχρονα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τους Κιμπεμπέ (Παρί) και Ακέ (Μάντσεστερ Σίτι).

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ