ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Τοντ Μπόλι προέβλεψε τη δημιουργία "Big Seven" στην Premier λόγω Νιούκαστλ

Ο νέος διοικητικός ηγέτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι | 22 Μαΐου 2022
Ο νέος διοικητικός ηγέτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι | 22 Μαΐου 2022 @2022 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Πεπεισμένος πως η Premier League θα γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική και πως στους λεγόμενους "Big Six" του αγγλικού ποδοσφαίρου θα προστεθεί η Νιούκαστλ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο νέος ισχυρός άνδρας της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι.

Η Premier League έχει εξελιχτεί στο πιο δυνατό, ανταγωνιστικό και εμπορικό πρωτάθλημα του κόσμου χάρη στην παρουσία πολλών δυνατών και ισχυρών οικονομικά ομάδων, με τρανή απόδειξη να είναι ο όρος "Big Six" που αφορά έξι ισχυρές δυνάμεις του αγγλικού ποδοσφαίρου: Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Άρσεναλ και Τότεναμ.

Σύμφωνα πάντως με τον νέο ιδιοκτήτη της Τσέλσι (επικεφαλής επιχειρηματικού fund που εξαγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των μπλε από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς έναντι σχεδόν 5 δισεκατομμυρίων ευρώ), Τοντ Μπόλι, είναι θέμα χρόνου να δημιουργηθεί ένας ακόμα ισχυρός ποδοσφαιρικός πόλος στο Νησί, ελέω της Νιούκαστλ.

"Οι λεγόμενοι Big Six θα γίνουν Big Seven μετά την ανάληψη της Νιούκαστλ από τους Σαουδάραβες επιχειρηματίες", τόνισε ο Μπόλι κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε συνέδριο στο Βερολίνο την Τετάρτη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Telegraph, με τον Νο 1 παράγοντα των Λονδρέζων να προσθέτει με νόημα:

"Θα υπάρχει πλέον ευκαιρία για όλους για τη νίκη". Υπενθυμίζεται πως η Νιούκαστλ τερμάτισε στην 11η θέση την περασμένη σεζόν, ωστόσο μετά την ανάληψη της ιδιοκτησίας της από Σαουδάραβες επιχειρηματίες (πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή πορεία στο δεύτερο μισό της σεζόν και αναμένεται φέτος να είναι ακόμα πιο ισχυρή, όντας πλέον -βάσει οικονομικών στοιχείων- ο πλουσιότερος ποδοσφαιρικός σύλλογος στον κόσμο.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΡΣΕΝΑΛ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ