ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Τιάγκο Σίλβα σκέφτεται τη μεταγραφή στην Φλουμινένσε για να παίξει με τον Μαρσέλο

Ο Τιάγκο Σίλβα στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Νότιγχαμ και την Τσέλσι
Ο Τιάγκο Σίλβα στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Νότιγχαμ και την Τσέλσι 2023 AP PHOTO/RUI VIEIRA

Σύμφωνα με την Globo, ο Τιάγκο Σίλβα εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Τσέλσι, ώστε να πάρει μεταγραφή στη Φλουμινένσε και να κλείσει την καριέρα του στο πλευρό του Μαρσέλο.

Ο Τιάγκο Σίλβα έχει ακόμη χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την Τσέλσι. Μέχρι πρότινος κυριαρχούσε η αίσθηση πως ο 38χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θα παραμείνει στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Ωστόσο, σύμφωνα με την βραζιλιάνικη Globo, η ιστορία μπορεί και να έχει διαφορετική έκβαση. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Τιάγκο Σίλβα σκέφτεται να παρατήσει την Premier League, ώστε να επιστρέψει στη Φλουμινένσε.

Η επιστροφή του Μαρσέλο φαίνεται να τον επηρέασε, ώστε να θέλει κλείσει την καριέρα του μαζί του. Την τελική του απόφαση θα λάβει μετά το τέλος της Premier League, ενώ σε μία τέτοια περίπτωση θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία και με τον αθλητικό διευθυντή των μπλε, Κρίστοφερ Βίβελ.

Ο Σίλβα αγωνίζεται στην Τσέλσι από το καλοκαίρι του 2020 και φέτος έχει 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με δύο ασίστ. Από τη Φλουμινένσε είχε αποχωρήσει το 2008, ώστε να παίξει στη Μίλαν και ακολούθως στην Παρί.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΡΣΕΛΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ