ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Τιάγκο Σίλβα άναψε "πράσινο φως" για τη μετακίνηση του Ντιμπάλα στους μπλε

Τσέλσι: Ο Τιάγκο Σίλβα άναψε "πράσινο φως" για τη μετακίνηση του Ντιμπάλα στους μπλε
PRINT SCREEN

Ο Τιάγκο Σίλβα βρέθηκε στην πίστα του Σίλβερστοουν την Κυριακή (9/7) για το βρετανικό Grand Prix και δέχτηκε ερώτηση για τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Τσέλσι για τον Πάουλο Ντιμπάλα, με τον Βραζιλιάνο να εκφράζει την επιθυμία να συνεργαστούν.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα βρέθηκε στο Λονδίνο τις τελευταίες ημέρες όπου δήλωσε παρών τόσο στο Wimbledon όσο και στο GP Βρετανίας, με τα ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ να δίνουν και να παίρνουν όσον αφορά προσπάθεια της διοίκηση της Τσέλσι να τον προσεγγίσει.

Το γεγονός ότι οποιαδήποτε ομάδα εκτός Ιταλίας μπορεί να τον κάνει δικό της αν πληρώσει ρήτρα 12 εκατομμυρίων ευρώ πρόσθεσε νερό στον μύλο της συγκεκριμένης φημολογίας, με τον Τιάγκο Σίλβα να δέχεται σχετική ερώτηση για τον Ντιμπάλα κατά τη διάρκεια της παρουσίας του την Κυριακή (9/7) στο Σίλβερστοουν για το GP της Βρετανίας και να είναι αποκαλυπτικός:

"Είδα τον Πάουλο Ντιμπάλα εδώ, μιλούν για αυτόν και την Τσέλσι. Ελπίζω να έρθει. Μίλησα μαζί του και τον ρώτησα αν έρχεται. Είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Θα λάτρευα να παίξω μαζί του, θα ήταν τεράστια μεταγραφή. Θα δούμε", δήλωσε για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ο έμπειρος Βραζιλιάνος στόπερ.

Σημειώνεται πως η σεζόν που ολοκληρώθηκε βρήκε τον Joya να μετράει 18 γκολ και 8 ασίστ σε 8 παιχνίδια του με την Ρόμα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ όσον αφορά στην παρουσία του στην Serie A, είχε να επιδείξει 12 γκολ και 7 ασίστ σε 25 αγώνες.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ