ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο είναι μία ανάσα από το να συμφωνήσει με τους μπλε

Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο είναι μία ανάσα από το να συμφωνήσει με τους μπλε
@2019 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στο "Στάμφορντ Μπριτζ", με την Telegraph να αποκαλύπτει πως οι άνθρωποι της Τσέλσι είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Αργεντινό για να αναλάβει τους μπλε από τη νέα σεζόν.

Από τον περασμένο Ιούλιο και το τέλος της συνεργασίας του με την Παρί ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι μακριά από τους πάγκους αναζητώντας την επόμενη πρόκληση στην καριέρα του, ωστόσο όλα δείχνουν ότι σχεδόν έναν χρόνο μετά την έχει βρει.

Μάλιστα σε ένα γνώριμο περιβάλλον για εκείνον, της μαγικής Premier League, με τον προπονητή που οδήγησε την Τότεναμ το 2019 στον τελικό του Champions League να είναι πλέον στο κατώφλι μίας άλλης σπουδαίας ομάδα της αγγλικής πρωτεύουσας, της Τσέλσι.

Όπως αποκαλύπτει η "Telegraph", ο 51χρονος προπονητής βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τους μπλε για να γίνει ο πρώτος προπονητής τους, με τον Ποτσετίνο να αναμένεται -εκτός απροόπτου- όχι μόνο να διαδεχτεί απλά τον Γκρέιαμ Πότερ στον πάγκο (ο Φρανκ Λαμπαρντ έχει το ρόλο του υπηρεσιακού μέχρι το τέλος της σεζόν) αλλά να το κάνει και με τους δικούς του όρους.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι δύο πλευρές συζητούν όχι μόνο για την προοπτική να αναλάβει τα ηνία ο Ποτσετίνο αλλά να έχει μαζί του στο δυτικό Λονδίνο και τέσσερις συνεργάτες του.

Αυτοί είναι οι Χεσούς Πέρες Μιγκέλ Ντ'Αγκοστίνο και Τόνι Χιμένες, που τους είχε μαζί κατά τη διάρκεια της προπονητικής θητείας του σε Εσπανιόλ, Σαουθάμπτον, Τότεναμ και Παρί και ο γιος του Σεμπαστιάνο, που είχε το ρόλο του επιστημονικού συνεργάτη σε Τότεναμ και Παρί.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ