ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Μπόλι συνάντησε τον Μέντες και συζήτησαν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπρέντφορντ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπρέντφορντ 2022 AP PHOTO/JON SUPER

Ο νέος ισχυρός άνδρας της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, συναντήθηκε με τον μεγαλοατζέντη, Ζόρζε Μέντες, και ένα από τα θέματα συζήτησης ήταν αυτό μίας ενδεχόμενης μετακίνησης του Κριστιάνο Ρονάλντο στους μπλε, σύμφωνα με το Athletic.

Πριν από ένα μήνα ένα κονσόρτιουμ με επικεφαλής τον Αμερικανό επιχειρηματία, Τοντ Μπόλι αγόρασε την Τσέλσι, η οποία βρίσκεται σε φάση μεγάλων δομικών αλλαγών. Μάλιστα, οι μπλε δεν έχουν προχωρήσει ακόμη σε κάποια μεταγραφή.

Πάντως ο Μπόλι εμφανίζεται ιδιαίτερα ενεργός. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός επιχειρηματίας, όπως αναφέρει το Athletic, συναντήθηκε στην Πορτογαλία με τον μεγαλοατζέντη, Ζόρζε Μέντες. Μάλιστα, υπήρξε και συζήτηση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και για το ενδεχόμενο πιθανής μετακίνησης του στους μπλε το καλοκαίρι.

Ωστόσο, δεν είναι σαφές, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εάν τελικά η Τσέλσι θα προχωρήσει την υπόθεση. Πάντως, φαίνονται οι προθέσεις της Τσέλσι για τη φετινή σεζόν.

Υπάρχει αρκετή φημολογία για το ποιο θα είναι το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο. Τις τελευταίες ημέρες "έπαιξε" το όνομα της Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο δεν φαίνεται να υπήρξε ποτέ πραγματικό ενδιαφέρον από την πλευρά των Βαυαρών.

Ο Ρονάλντο αγαπάει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα ήθελε να παραμείνει στο Ολντ Τράφορντ. Ωστόσο έχει τις ανησυχίες του. Θέλει να δει τους κόκκινους διαβόλους να έχουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, επομένως επιθυμεί από την αγγλική ομάδα να προχωρήσει στις απαραίτητες μεταγραφές.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ