ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Λουκάκου θέλει να επιστρέψει στην Ίντερ

Ο Λουκάκου πανηγυρίζει γκολ του στο Τσέλσι - Παλμέιρας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Ο Λουκάκου πανηγυρίζει γκολ του στο Τσέλσι - Παλμέιρας 2022 AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Σύμφωνα με το Sky Sports, ο Ρομελού Λουκάκου θέλει να επιστρέψει στην Ίντερ, ωστόσο οι νερατζούρι είναι δύσκολο να τον αποκτήσουν με μεταγραφή.

Όπως και πριν από λίγους μήνες έτσι και τώρα το όνομα του Ρομελού Λουκάκου συνεχίζεται να συνδέεται με αυτό της Ίντερ. Σύμφωνα με το Sky Sports, ο Βέλγος επιθετικός θέλει να επιστρέψει στους νερατζούρι, εάν η ιταλική ομάδα μπορεί να φτάσει σε ένα deal με την Τσέλσι.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως τη δεδομένη στιγμή η Ίντερ δεν μπορεί να αποκτήσει τον Λουκάκου με τη μορφή μεταγραφής. Έτσι, το βάρος της τελικής απόφασης πέφτει στη νέα ιδιοκτησία της Τσέλσι.

Σύμφωνα με το Sky Ιταλίας, ο δικηγόρος του Βέλγου θα ταξιδέψει στην Ιταλία για το ενδεχόμενο επιστροφής στη Serie A. Ο CEO των νερατζούρι, Τζουζέπε Μαρότα τόνισε πως η ομάδα του δεν βιάζεται για τον Λουκάκου, αλλά παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Τον Δεκέμβριο είχε δημιουργηθεί ντόρος με μία συνέντευξη του Λουκάκου, όπου τόνισε πως θέλει να επιστρέψει στην Ίντερ. Φέτος, με την Τσέλσι είχε 44 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με 15 γκολ και δύο ασίστ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΙΝΤΕΡ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ