ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Κουλιμπαλί είπε το "ναι", απομένει η Νάπολι

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί με τη φανέλα της Νάπολι
Ο Καλιντού Κουλιμπαλί με τη φανέλα της Νάπολι © 2019 GREGORIO BORGIA / AP IMAGES

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί συμφώνησε να αλλάξει ομάδα έπειτα από οκτώ χρόνια στη Νάπολι και να πάει στην Τσέλσι. Απομένει η συγκατάθεση των Ιταλών στην πρόταση των Άγγλων.

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί είπε το "ναι" στην Τσέλσι και είναι έτοιμος να αλλάξει παραστάσεις έπειτα από οκτώ χρόνια. Ο "βράχος" της Νάπολι επιθυμεί εδώ και καιρό να αποχωρήσει από το σύλλογο και η πρόταση των "μπλε" ήρθε την κατάλληλη στιγμή, με τους Ιταλούς για πρώτη φορά να είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν σε μία λογική τιμή.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός αποδέχθηκε την πρόταση των Άγγλων που αφορά συνεργασία για τέσσερα χρόνια, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για κλειστό συμβόλαιο ή για τριετές με επιλογή ανανέωσης για μια σεζόν. Οι απολαβές του θα φτάνουν τα 8.000.000 ευρώ το χρόνο συν 1.000.000 ως μπόνους.

Η Νάπολι αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο στη μεταγραφή. Οι "παρτενοπέι" έχουν στα γραφεία τους πρόταση 40.000.000 από την Τσέλσι, την οποία βλέπουν με θετικό μάτι, από τη στιγμή που η... εναλλακτική για την πώληση του 31χρονου διεθνή είναι η Γιουβέντους, δηλαδή μία άμεση αντίπαλος.

Όσο για τον αντικαταστάτη, ήδη εξετάζεται η περίπτωση του Γάλλου στόπερ Μαξένς Λακρουά της Βόλφσμπουργκ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE SERIE A ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ